Mi a véleményetek a Csenge, Kincső és Zselyke keresztnevekről?
Figyelt kérdés
2018. márc. 19. 09:19
21/28 anonim válasza:
19-20 az ugye megvan, hogy rengeteg növény női név van Rózsa, Ibolya, Imola, Viola, Virág, Boróka
Virág az ember, csak virág- ahogy egy XVI. sz.-i Bornemissza Péter vers mondja.
22/28 anonim válasza:
"Gondolni kell arra is, hogy a kislány felnő majd és komoly társadalmi állása, szaktekintélye lenne, ha nem röhögnék ki a keresztneve miatt, ami nem tekintélyt, hanem éppen ellenkezőleg kicsiséget, babusgatni való tündibündi csöppséget idéz fel: Kovács kincső ügyvédnőt keresem....."
A Kincsőben mi a tündibündiség?:-) Mennyivel több van benne, mint pl. a valóban tucatnév Biankában?
23/28 anonim válasza:
Le vagyok pontozva mert tetszk egy név?? Mi van veletek emberek? :D:D:D Atya úr isten. Inkább dolgozzatok.
24/28 anonim válasza:
20
Nekem a zeller meg a mocsári zsurló jutott eszembe róla, de most hogy írod... :D
25/28 anonim válasza:
GYK-n minden nevet fikáznak. Ha klasszik neveket írsz ki, akkor az a baj (A János parasztos, az Erzsébet öreganyós), ha frissebb, divatosabb neveket, akkor az (divatmajom vagy), ha meg egyedibb, ritkább neveket, akkor meg az (qrvás, cigányos, sznob, csúfolható, röhejes, nevetséges stb.)
26/28 acelsziv válasza:
Egy ilyen kérdésnek amúgy nem sok értelme van, mert mocskosul szubjektív az értékelés. Mindenkinek más az ízlése nevek terén - is - plusz nem tudni kinél milyen egyéb dolog szól bele egy név értékelésébe. Nekem pl az Eszter nem tetszik, mert ismertem egy ilyen nevű nőt aki - de hagyjuk. Tehát ennek a kérdésnek annyi értelme volt, mintha a legjobb focicsapatot keresnéd kérdező.
27/28 anonim válasza:
Borzalmasak, nincs mit szépíteni.
28/28 anonim válasza:
Csenge - cool
Kincső és Zselyke túl gyerekes nevek, és Zselyke név még nem is szép sajnos -énszerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!