Nem bírom ezt a lelki terhet, mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Édesanyám nagyon beteg. Többször is volt kórházban különböző betegségekkel, de mindenhol csak felületesen kezelték és nem foglalkoztak azzal, hogy más baja is van. Teljes kivizsgálást nem akartak/tudtak csinálni. A legnagyobb hátráltató tényező a kivizsgálásoknál az extrém túlsúly volt, sajnos nagyon nehezen tudjuk mozgatni édesanyámat, fekvőbeteg. A kórház(ak)ban nagyon rosszul bántak vele. 3 hete még gond nélkül fel bírtuk ültetni, de rosszabbul jött ki a kórházból, mint ahogy bement, azóta képtelenek vagyunk felültetni őt. Az elmúlt években nagyon sokat romlott az állapota, pedig mi mindent megtettünk érte, amit tudtunk. Egyszerűen nem bírom ezt a tehetetlenséget, teljesen kikészülök ettől az egész élethelyzettől, 21 éves vagyok és kezdek egy idegroncs lenni. Nem tudom, hogy mennyi ideje lehet hátra, de félek a gondolattól, hogy hamarosan elveszítjük őt. Az utóbbi napokban nagyon sokat sírtam, de nem segített semmit, hiába sírtam ki magam. Egy reménytelen, tehetetlen helyzetben érzem magam, aminek nem lesz jó vége, de nem bírok rá felkészülni. Mit kéne tennem?2018. márc. 14. 10:07
1/3 anonim válasza:
Sajnálom, én is voltam ilyen helyzetben, de el kell fogadnod a határaidat. Azzal nem segítesz édesanyádnak, hogy belepusztulsz a gondozásába. Ha tudtok, kérjetek külső segítséget.
2/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a túlsúly okoz járulékos betegségeket? Mindenképp jót tenne a fogyás. Budapesten a Szent Imre kórházban van fogyókúrás osztály. És bizonyos súly felett a gyomorszűkítő műtét is kérhető TB támogatással.
3/3 A kérdező kommentje:
12 napja volt hátra a kérdés kiírásától számítva.
2021. júl. 10. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!