Nemsokára megyek ki Amerikába. Mit kellene tennem hogy az idő alatt híres legyek? Adjatok tanácsokat!
Igyal meg egy gallon cloroxot. Videozzatok le, mehet a netre. Megvan a hirnev es egy idiotaval kevesebb.
Win-win.
2,5 hónap alatt tartós hírnevet nem tudsz szerezni. A diákmunka vízumhoz kötött, tehát még ha sikerül is olyan videót csinálnod, ami felkelti a kinti média figyelmét, a szerepléseket a kinti munkáltatódnak engedélyeznie kell, úgyhogy ha nem olyan jellegű a hírneved, hogy pl. megállítottál egy iszlám terroristát és megmentettél 100 embert, nem hiszem, hogy munkaidőben engednének a tévében parádézni.
A másik meg az, hogy a viral videósok ismertsége addig tart, amíg a következő viral videó meg nem érkezik, úgyhogy nem tudom, pontosan milyen előnyökre számítasz a hírnévvel kapcsolatban, de az ismertséged rövid intervalluma miatt pont az értékesebb részéből (anyagi vonzat, kapcsolati tőke, stb.) semmi nem jut.
Ha úgyis csak netre akarsz feltölteni dolgokat, akkor nem tök mindegy, hogy épp hol vagy?
Amúgy ha ennyire nem vagy kreatív és ennyire életképtelen vagy, akkor úgyse fog senkit érdekelni, amit feltöltesz.
1) Nincs olyan szó, hogy "médiák", mivel a média már eleve többes szám.
2) Azok az emberek nem csak "felraktak egy videót a netre, meg pár képet Instára", hanem vagy különösen szépek, vagy volt érzékük ahhoz, hogy még kezdeti stádiumban felismerjenek és meglovagoljanak egy divathullámot.
3) Valami eredeti ötlet kellene neked, de ha nekem lenne egy eredeti ötletem, akkor megcsinálnám én, és hülye lennék elárulni neked ;)
Egyébként nem indul ott mostanában valami tehetségkutató? Ha ott csinálsz valami nagy botrányt, hírhedt még lehetsz.
4) Jó munkát és élvezd az amerikai nyaradat inkább :)
"Valamilyen internetes dologra gondoltam, ma már a social mediák miátt bárki híres lehet. Mondjuk készíteni egy viral videot ès feltölteni youtubra amit sokan megosztanak, aztán meghívnak tv műsorokba ès kész a hírnév."
hát ehhez bizony egész Amerikáig kell menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!