Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan van megbántodva?

Jogosan van megbántodva?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel egy internetes játék miatt kezdtem el beszélgetni (szintén interneten).

Tök jót beszéltünk és kérdezte hogy írhat-e még rám, én meg mondtam hogy igen. Aztán eltolódott picit az ismerkedés irányába és mondta hogy szívesebben beszélgetne inkább más felületen és én mondtam hogy nekem mindegy, akkor meg ott beszélgetünk. De én nem vagyok 24 órában fent és egy csomószor besértődik amiért órákba telik valaszólni... pedig nem tudom mire gondolt... és azt mondja hogy az nem is beszélgetés ha én csak később válaszolok meg hogy ő kepes beszélgetni meg mást is csinálni egyszerre, csak én nem vagyok erre képes.

Szóval eléggé megbántottam a viselkedésemmel... :/viszont engem zavar hogy ennyire ragaszkodó, mert azért olyan jóba nem vagyok vele hogy egész álló nap beszélni akarjak, meg igazából nem is tudok neki mit mondani...

Meg el is ment a kedvem, mert engem valahogy zavar na... alig két hete beszélünk -.-

2018. márc. 10. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyi idő alatt kiütközött, hogy milyen hisztis egy kis hülyegyerek, akkor örülnék és hagynám a fenébe. Egy internetes játék miatti internetes jópofizás miatt beteg dolog így ragaszkodni hozzád, meg számonkérni rajtad bármit is. Nem normális
2018. márc. 10. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
A megoldás nagyon egyszerű. Közöld vele, hogy pont, eddig volt ENDE.
2018. márc. 10. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Hajtja az ismerkedést, mert szexet remél...
2018. márc. 10. 18:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Fú, köszi a válaszokat! Én is így gondoltam de féltem hogy mégis csak én vagyok a bunkó ezért megkérdeztem itt is.

#3: Remélni lehet.

2018. márc. 10. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!