Mit csináljak magammal, ha?
Figyelt kérdés
rosszúl esik az hogy mindenkivel csupa jó dolgok történnek és velem pedig soha.
vannak akiknek rosszabb dolgok történnek, de mégis vidámak és boldogok és tudnak hinni abban, hogy jobbra fordul az életük.
én pedig kééptelen vagyok ilyesmikre.
nagyon depressziós vagyok. igazságtalannak és rossznak tudom az egész életet.
2018. márc. 5. 17:24
1/3 anonim válasza:
Változz meg, ha nem megy, fordulj pszichológushoz.Hiszen te magad is látod, hogy vannak , akikkel rosszabb dolgok történnek, csak más az életfelfogásuk és nem önsajnálatba "menekülnek".
3/3 A kérdező kommentje:
ez igaz... sajnos túl sokan hazudtak nekem és túl sokan aláztak meg. vidám tudok lenni. mindenki vágyik a társaságomra. most megváltoztam annyival hogfy nem beszélgetek hozzájuk. mivel nem is bírok. és már nem is bírok vidám lenni sem. amikor mondom nekik mi a bajom ugysem fogják fel. és még így sem hogy hallgatok. csak annyit szeretnék, hogy szóljanak már hozzám. ne hazudozzanak, ne csapojanak be, ne alázzanak már meg és végre én is számíthassak rájuk.ne nézzenek le, ha folyton csak bizonyítok nekik, úgy hogy 100%-ig tökély minden amit csinálok. ha poziutív leszek - ha lehetnék, ha tudnák akkor is vcalahogy jól tudom, hogy az sem zárul sikerrel.
2018. márc. 6. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!