Mit csináljak, ha nem vagyok elégedett magammal?
Figyelt kérdés
Lóg a mellem, legszívesebben felvarratnám, ahogy a szemhéjamat is. Illetve a ráncaimmal is csináltatnék valamit. A hátam is görbe, akármit csinálhatok vele. L/262017. szept. 2. 11:45
1/5 anonim válasza:
Sosem értettem ezeket a kérdéseket.
Szépség=szexualitás kb. Ha kellesz a férfiaknak, ami gondolom így van, akkor értelmetlen az egész kérdésed.
2/5 anonim válasza:
Nézd két választásod van:
1. Megtanulod/megpróbálod elfogadni önnmagad
2. Megműtteted magad
Rajtad múlik, hogy melyiket választod. Szerintem a melled a műtét(ek) után pár évvel újra ugyanolyan lógós lesz, mint előtte, a szemhéjadat meg minek akarod felvarratni? Mennyire lóg? Rajtad kívül még rengeteg embernek van ilyen baja, és közülük elég kevesen varratják fel. (vagy senki) Szóval le lehet pontozni, de én csak ennyit tudok ajánlani. Remélem végül sikerül elfogadnod magad mindenféle beavatkozás nélkül. Sok sikert!
4/5 anonim válasza:
Keresel egy jó plasztikai sebészt, eladod a házadat, és ő annak az árából majd átszab. Most mit mondhattam volna? Mindenki öregszik, csak van, aki ezt méltósággal viseli.
5/5 anonim válasza:
Jógázz. Csodálatos tartásod lesz a lógó kebleid, ráncaid ellenére is. Annyi pluszt kapsz a jógától, hogy nem is értem miért plasztikai sebészetben látjátok a megoldást. Tedd oda magad (aztán majd játszunk papás-mamást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!