12-13éves vagyok 44 kg és a szüleim az mondják vékony vagyok de én nem vagyok elégedett magammal. Ez normális?
Figyelt kérdés
2017. febr. 26. 20:46
1/10 anonim válasza:
én 15 évesen vagyok 40kg... :(
2/10 anonim válasza:
Hogyhogy nem vagy elégedett? Kevesebbet vagy többet akarsz?
3/10 Noblesse Oblige válasza:
magasságod? Az év nem számít sokat. De a testmagasság igen.
5/10 anonim válasza:
Keress egy BMI (testtömegindex) kalkulátort. Írd be az adataid és megmutatja mi a helyzet. Legalább is orvosi értelemben.
Ha nem vagy elégedett a testeddel, akkor nem biztos, hogy a fogyás jelenti a megoldást. Most nem arra gondolok, hogy kezdje el hízni, hanem hogy kezdj el edzeni. Ez tömegnövekedéssel jár majd, de izom lesz zsír helyett. Szebb lesz az alakod az biztos.
Ja, és ilyenkor nem kell rögtön kigyúrt, férfias nőket vizionálni, mert egyrészt az nem egyik napról a másikra történik, másrészt meg nem is az a cél.
6/10 Makoslepeny2 válasza:
Akkor most 12 vagy 13 éves vagy? Csak tudod magadról! Vagy nem?
7/10 anonim válasza:
Nálunk most volt NetFit felmérés és mindenki 40kg fölött volt.11/L
8/10 anonim válasza:
...teljesen normális...csak az nem hogy nem tudod hány éves vagy....
9/10 anonim válasza:
Most mire vagy kíváncsi, arra, hogy normális-e, hogy nem vagy elégedett magaddal? Arra könnyebb lenne válaszolni.
10/10 A kérdező kommentje:
12 és fél
2017. márc. 7. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!