Ez normális? Nem vagyok betegessen vékony? SOS
13 éves lány vagyok 160cm korul es 43kg. Tudom hogy ez nagyon vékony de egyszerűen nem tudok hízni mert ilyen az alkatom, anyukám is ilyen volt ennyi idosen
De ez szerintetek nagyon betegessen vekony? Vagy meg elfogadhato?
Nézd, ha valaki genetikailag ilyen testalkatú, az semmiképpen nem beteges. Betegesen vékonynak azt nevezzük, aki éhezteti magát, fogyókúrázik, szétedzi magát még ilyen alak mellett is, holott egyáltalán nem kéne.
Ha te eszel mindent és rendesen, csak ilyenek az adottságaid, akkor semmi gond nincs. Amúgy ez bár nagyon vékony, de azért még nem az a kórosan sovány kategória.
Amúgy én 158 cm magas vagyok, 18 éves koromig soha nem voltam több 50 kg-nál, sőt ennyi idősen, mint te 44 kg voltam. És ahogy elmúltam 18, azóta viszont állandóan túlsúllyal küszködöm, pedig sokkal egészségtelenebbül éltem és táplálkoztam akkor, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!