Volt cellatársakkal mennyire tartjátok a kapcsoltot?
Figyelt kérdés
Az évek során az összezártság után lehetnek emberek, akik hiányoznak, mint egy osztálytárs. Akár nem is azonos zárkában, de egy gyűjtőben. Tudhatnak okosságokat, és nem érdemes elvágni velük a kapcsolatot. Hány emberrel tartjátok így a kapcsolatot, milyen sűrűn?
Aki nem tartja, az miért nem?
2018. febr. 24. 22:24
1/7 anonim válasza:
Én pl.: Azért nem tartom velük a kapcsolatot, mert még nem voltam börtönben. :D
2/7 anonim válasza:
Minden hétvégén összejárunk zsugázni, a kemény idők összekovácsolják az embereket, megtanulod kire számíthatsz a bajban. Örök testvéreim a volt cellatársaim. Salom.
3/7 A kérdező kommentje:
#2-es, ha nem is minden hétvégén, de én is többekkel összejárok. segítjük egymást. szerintem is valahogy úgy normális, ahogyan Te is írtad. Shalom testvérem!
2018. febr. 25. 10:10
4/7 anonim válasza:
Ennyi testvérem, jó látni hogy ilyen rokonlelkek is vannak itt a gyiken! Aki pedig lepontozott azt megkeressük én meg a bandám, én gondolkodás nélkül visszamegyek a sittre ott úgyis mindenki a spanom. Távesz báktálesz!
6/7 anonim válasza:
Szóval te voltál az, holnap este 7kor gyere ki Sopronba Löver körút 27-be beszélgetni
7/7 anonim válasza:
Tudhatnak okosságokat? Hát ennyire hirtelen meg lehet okoskodni? Mert aki oda bejut, az a leghülyébb kell, hogy legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!