Szégyellem a testem!?
Sziasztok! Nagyon szégyellős vagyok és kb semmi önbizalmam sincs..állítólag nem vagyok olyan csúnya csak én gondolom azt .. Szerintem az vagyok..
48kg vagyok kb.. 162cm körüli 14éves lány.. Hát kb semmi alakom.. A fenekem borzalmas xd kicsi és oldalt így behorpad vagy nemtudom...ezt szégyellem a legjobban magamon.. Ha valaki elött elmegyek mindig félek, hogy megnézz és kinevet hogy milyen rossz vagyok..Most jelenleg kondiba jàrok. Aki tudd légyszives segìtsen hogy pontosan milyen feladatokat kéne csinàlnom , hogy jobb legyen:( és hogy picit tobb izom legyen rajtam.??
Látod, én oldalt behorpadó fenékre vágyok, sokkal jobban lehet öltözni vele, mint a nagy kufferral, mint ami nekem van. :D
Még serdülsz, nagyon sokat fogsz változni. Adj magadnak még három-négy évet, és addig is sportolj olyasmit amit élvezel. Kétlem, hogy a kondi élvezetes egy fiatal lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!