Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem a testem. Mit tehetnék?
Mondanam h kuldj kepet de ugyse fogsz... :D
A lenyeg a lenyeg h ha veled van es szeret akkor nem fog kiabrandulni. A lanyok altalaban alabecsulik magukat, hidd el o nem azt fogja latni amit te latsz magadon. O azt fogja h gyonyoru vagy, vegre megkap, veled van. Es a valosag is ez, csak az ember borzalmasan onkritikus ha magarol van szo.
Jól írtad, tornázzál és akkor nem leszel gátlásos.
Gondolom lány vagy. Hidd el mi pasik ruhán keresztül is jól meg tudjuk becsülni, hogy mennyire vagy túlsúlyos.
Hidd el, hogy előbb kiábrándul belőled és otthagy, ha azt látja, hogy nem vagy megelégedve magaddal, hogy takargatod magad és emiatt komplexusos vagy.
Ha annyira zavarná, hogy hogy nézel ki, vagy van-e súlyfelesleged, eleve össze sem jött volna veled. Ha lekerül a ruha, nem azt fogja nézni, hogy milyen a bőröd, hogy nézel ki, van-e csík rajtad, vagy folt vagy sem, hanem örülni fog, hogy együtt lehet veled.
És hidd el, hogy nagyon kiábrándító, ha emiatt gátlásos leszel.
Én is így érzek a saját testem iránt. Ezt önbizalom hiánynak hívják. Mindig is így éreztem, és mégis lett normális barátom, aki szépnek lát, és egy rossz szava sincs a testemre. Ráadásul szerintem jó pasi is.
Ha a melleiddel van gondod, nyugodtan mondhatod, hogy nem akarod még levenni a melltartódat. Ha pedig változtatni szeretnél a feszességén, arra vannak már krémek, amiket megvásárolhatsz drogériákban, illetve az edzés is segít.
"Ha a melleiddel van gondod, nyugodtan mondhatod, hogy nem akarod még levenni a melltartódat."
Ez megint egy hülyeség. Ha egy pasi együtt akar lenni egy nővel, akkor imádni fogja a melleit is, akárhogy is néznek ki, mert vágyni fog rá, kényeztetni akarja majd. És ha jön ez a rész, hogy nem akarja levenni, akkor totál kiábrándul.
Ne legyetek ilyenek! Higgyétek el, hogy a pasikat, akik veletek akarnak lenni, nem fogja mindez érdekelni, hogy van túlsúly, vagy nem tökéletes a mell.
Nőként írom ezt, aki szült már gyereket, tudja mi az a túlsúly, a csíkos test, a megereszkedett bőr, vagy mell. Tapasztalatból mondom, hogy le azokkal a ruhákkal és adni az élvezeteknek, mert ez fog számítani a pasinak, hogy a nő érezze jól magát a bőrébe és adja át magát az élvezeteknek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!