Miért akadnak ki a kollégáim?
Nos szóval egy irodán osztozunk 4-en. Most eléggé meg vagyok fázva. Odafigyelek a higiéniára meg minden....
Ennek ellenére miért nem otthon vagyok, mit fertőzőm őket stb.
úristen, ez csak egy nátha
# 12
Tudod mit, kapj el egy jó kis hasmenéses balhét...napi 200x wc -re szaladsz, ha lesz közeledben, mert hát be is kell érned melóba meg vissza, de túléled szerintem vagy nem;)
Persze, ha "szereted" főnököd s munkatársaidat, érthető.
Egyebkent a natha is fertoz...mar bocs ilyenkor a bacijaidat azert tovabbadod, terited max. mas nem kapja el. Mellesleg orvos vagy te, hogy tudjad influenzas vagy-e vagy "csak" megfaztal...az en gyermekem rendszeresen taknyos, de o allergias. Ennek ellenere, amikor mar ilyen-olyan szinu jon az orrabol viszem az rovoshoz es mindig kiderul o ez most virus o ez most baci...pedig alig masabb, mint amikor csak allergias.
Amikor hapcizol vagy 100 km/oraval aramlik ki beloled a bacis levego, kohogesnel detto.
Mondd, hogy bocsanat. Vigyel kezfertotlenitot es magyarazd el...nem mehetsz tappenzre mert most nagyon kell a penz. Ezt meg szokta az emberek 99%-a erteni.
Én sosem kapok el náthát, évek óta csak ilyen hányós vírussal voltam beteg, ha voltam.
Ettől függetlenül utálom, ha beteg ember van mellettem, mert gusztustalan. Szörcsög, szívja-fújja az orrát, a hurutus köhögés hangjától elhányom magam, a sima meg "csak" idegesít. Undorító az egész betegség úgy, ahogy van, nem értem, miért megy ilyenkor valaki emberek közé, ha nem feltétlen muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!