Miért akadnak ki a fiúk, ha anonym cseten azzal vádolja meg őket egy lány, hogy csak a vaginája miatt álltak szóba vele?
1. képmutatás
2. ki sem akad, csak úgy tesz, mintha kiakadna
nő = van vaginája
de nem a vaginája miatt beszélgetek vele...
pl van egy lány barátom akivel tök jól elhülyéskedünk, 30-60 perceket dumálunk néha telefonon, és nem érdekel a vaginája :D nem azért beszélgetek vele, mert vaginája van...
23F
Hát ha felmennék egy anonim oldalra chatelni és egy random csaj a fejemhez vágná, hogy én a vaginája miatt akarok vele chatelni akkor azt mondanám: "nem amiatt, de ahogy látom amit keresek az nincs meg benned az pedig az értelem" :D
Nem a p1n4 körül forog a föld :D
Itt gyakorin beszélgettem már jó pár lánnyal, sokan csodálkoztak, hogy nem perverz dolgokkal írtam (többnyire még a régi "Szerelem szex" kategóriában válaszolgattam) és furcsa mód X levél után ők hozták fel ezeket a témákat...
Pl tök más témáról volt szó, ő meg leírja, hogy most meg van neki, meg ez meg az...és még utalás sem volt, hogy bármi ilyen irányba megy a beszélgetés...
Vagy volt egy lány aki a maszturbációs szokásait írta le, miközben teljesen más témáról volt szó :D
Én ha anonim chatre felmennék akkor dumálni akarnék emberekkel, lehet sokan csajozni, meg dugó pajtit akarnak keresni és azért nyomnak túl, vagy X ilyen után már én is automatán túlnyomom majd...
Viszont talán találok egy normális beszélgető partnert :)
Itt az oldalon több tök normális lány beszélgető partnert találtam már, fiúból nem olyan sokat, ott inkább 1-1 adott témát beszéltünk ki, nem volt általános téma, de volt rá példa, hogy tök jól eldumáltunk több dologról.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!