Akadnak erre otaku srácok?
Halihó!
Az elmúlt időben gyakran böngészgettem erre-arra azzal a céllal, hogy "helyes" otaku srácokat találjak. No persze ez kíváncsiság, a valódi célom barátkozás, beszélgetés. Nem olyan 100% otakukat keresek, akik bezárkóznak és nincs valódi életük... Hanem egyszerűen csak olyanokat, akik anime, manga, japán kedvelők, ugyanakkor hétköznapi srácok.
Körülbelül olyan 15-18 éves korosztályban.
16/L
(van egy barátnőm, aki szintén ezt szeretné, ergo ketten is várunk ilyen beállítottságú fiúkra ;D )
Sajnos azt kell mondjam, hogy az animeszerető jóképű fiúk nagyrésze meleg (ismerősi körömben az átlag 70%a bizonyítja ezt).
Biztos van heteró is, úgyhogy én azért drukkolok neked ;)
1. te hülye vagy. Nyilván vannak melegek is, de a nagy részük pont hogy hetero.
Am én a helyedben megpróbálnám facebookon az erre való csopikban inkább.
1. ezt gyakran hallom.. sajnos...:'D de én szívesen ismerekdek melegekkel is
2. az nem baj. először az volt a kutatás célja, hogy megtudjuk vannak-e helyes otakuk, de most bármiféle animebarát sráccal szívesen ismerkedem :)
3. höhö ezt jó hallani :D igen, már beléptem egy csoportba, hamarosan föltérképezem :D
2. vagyok :D Valahol biztos léteznek, viszont én nem igazán követem azt a stílust, tehát nem fogyok be 50kg-ra és növesztem meg a hajamat :D
Nálam az egyik legnagyobb kedvenc anime a One Piece, bár elölről nem nézném végig ismét.
Amit már többször is megnéztem, és szerintem mostanság elég népszerű, hiszen valamilyen szinten az esetleges jövő szórakozását mutatja be, az a Sword Art Online. De van még elég sok, ami már a szívemhez nőtt.
Hey Yo!
Én olyan 76% otaku srác vagyok. Mondjuk bezárkózott vagyok, de az is valódi élet, de ez erre fele hétköznapi.
Nos, 2. ez eszedbe se jusson.:'D A One Piecet elhatároztam még jó régen, hogy megnézem anélkül, hogy több fogalmam lett volna róla annál, hogy kalózos, de mikor tudatosult bennem, hogy milyen hosszú... hát igen, bevallom kicsit félek a hosszú animéktől.:$
Következő, avagy 17 éves fiú...:D Nicsak, a Death Note az egyik legnagyobb kedvencem.:) A szépségemet illetően meg... hadd ne ítélkezzek magam felett.:D Ezt szerintem mindenki maga dönti el, ha most azt mondanám szép vagy csúnya vagyok, hogy hanzana már? Szőkésbarna hajam, kék szemem van és teljesen arányos testalkatom ha ez így megfelel.:D
Utolsó, aki 76% otaku. Igen, egyfelől ez is hétköznapi.:) Bizonyos esetekben én is bezárkózom, de másfelől meg talán túl társasági lény vagyok.:)
Mi tetszett a Death Noteban? Hát erről sokat lehetne beszélni. Legfőképpen talán Light és L pszichológiai macska-egér játéka. Úgy értem, nem zseniális?! Ez a legjobb jelző, amivel illetni tudom az animét.. zseniális.
Puzsér Róbert szavaival élve a Halállista egy parádés forgatókönyvvel rendelkező intellektuális mű. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!