Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akadnak erre otaku srácok?

Akadnak erre otaku srácok?

Figyelt kérdés

Halihó!

Az elmúlt időben gyakran böngészgettem erre-arra azzal a céllal, hogy "helyes" otaku srácokat találjak. No persze ez kíváncsiság, a valódi célom barátkozás, beszélgetés. Nem olyan 100% otakukat keresek, akik bezárkóznak és nincs valódi életük... Hanem egyszerűen csak olyanokat, akik anime, manga, japán kedvelők, ugyanakkor hétköznapi srácok.

Körülbelül olyan 15-18 éves korosztályban.

16/L

(van egy barátnőm, aki szintén ezt szeretné, ergo ketten is várunk ilyen beállítottságú fiúkra ;D )

2014. aug. 24. 22:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hm, igen a fordulatok tényleg zseniálisak, a személyiség eltorzulása a hatalomtól, aki bár normális életet élhet, hiszen őt nem bántották, éltanuló volt stb., mégis belőle lesz az akit lényegében megvet. Mert ugye ártatlanokat is ölt, amikor az útjába akartak állni. A másik pólus Near pedig pont az ellentettje lehet, kinézete alapján pont ő lehetne Kira, mégis ő képviseli a jó oldalt.

Hát igen, mint mondtam, nekem is az elsők között van, csak tudom, hogy sokan Lighttal szimpatizálnak. Erre lettem volna leginkább kíváncsi :D

2014. aug. 25. 23:13
 12/17 A kérdező kommentje:
Én magam is Lighttal szimpatizálok, és a karakter, akit az egyik legkevésbé kedveltem meg, az maga Near. Félreértés ne essen, L-t hihetetlenül csodálom és szerintem az egyik legnagyobb anime karakter, de mégis Kira párti vagyok. Annak oka meg, hogy Neart nem szeretem talán az, hogy ő csak valami féle utánzat? Nem tudom..:) Ami biztos, hogy jó sokat lehetne elmélkedni a Death Noteról.
2014. aug. 25. 23:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Ja, tényleg L , Near később jött, ne haragudj, rég láttam már.
2014. aug. 25. 23:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Téged kérdező, milyen animék érdekelnek még? Vagyis mik a kedvencek nálad?
2014. aug. 26. 13:07
 15/17 A kérdező kommentje:

Múfajliag, ami a legjobban szórakoztat az a shoujo, de mégis sokkal jobban szeretem és értékelem a josei, illetve seinen animéket.

A Death Note mellett legnagyobb kedvencem a Chihayafuru. Sajnos ez nem egy túl ismert anime, de engem teljesen lenyűgözött. Amik úgy ismertebbek és nagyon szeretem őket péládul a Rozen Maiden minden évadjával együtt, vagy az előző szezonból a Nisekoi. Imádom az Anohanát, az Airt és a Free!-t. És még sok-sok mást (többnyire shoujok).:)

2014. aug. 26. 15:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Tényleg nem láttam még a Chihayafuru-t, majd megkeresem és megnézem, ha lesz rá időm. Rozen Maiden-t bár láttam, annyira talán nem fogott meg, mert csak arra emlékszem, hogy babák harcolnak egymással (meg azért ezt sem tegnap néztem :D ). Régen nagy kedvencem volt a Hell Girl, de az utolsó évadhoz akkor még nem találtam fordítást. Aztán vannak olyan kedvencek, amiket a témájukból adódóan kedvelek például a Sword Art Online, Accel World, mivel én is szeretek online szerepjátékokkal játszani. Ezeken kívül még elég sok van, ami tetszett, nehéz lenne mindegyiket felsorolni :D Ugye, ott vannak a Ghibli filmek, szerintem fantasztikusan összerakták, Black God, amiben a legtöbb ember vágyát ábrázolják: egy embert találni, akit mindennél jobban szeretsz.
2014. aug. 26. 19:44
 17/17 HeMaID válasza:

Jelen :D 16 éves anime srác szépnek nem szép de okos xD not egoizmus. Nem vagyok bezárkózott 100% Otaku létemre se. Szóval úgy értem ezt az alábbi százalékot ,hogy a legtöbb animét már láttam ami kint van netten,érdeklődőm a japán kultúra és más egyéb dolgok iránt de rendes életemet is fent tartom normálisan beszélgetek másokkal is.

Külső: Hát ahogy írtam nem a legszebb de a legrondább se kék szem sötét barna haj,szemüveg :D Na kicsit duci de ezen dolgozom. Nem vagyok páva nem is leszek akkor inkább felejtős a dolog.Szóval nem növesztek seprű hajat és nem leszeg flegma de úgy átlagosan elmegy kategóriába vagyok.

Kedvenc anime: Sok van az általad felsoroltak közül is és minden kategóriába érdeklődőm kivéve yaoi-ba :D

írj privátba ha gondolod.

2015. jan. 20. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!