Akadnak erre otaku srácok?
Halihó!
Az elmúlt időben gyakran böngészgettem erre-arra azzal a céllal, hogy "helyes" otaku srácokat találjak. No persze ez kíváncsiság, a valódi célom barátkozás, beszélgetés. Nem olyan 100% otakukat keresek, akik bezárkóznak és nincs valódi életük... Hanem egyszerűen csak olyanokat, akik anime, manga, japán kedvelők, ugyanakkor hétköznapi srácok.
Körülbelül olyan 15-18 éves korosztályban.
16/L
(van egy barátnőm, aki szintén ezt szeretné, ergo ketten is várunk ilyen beállítottságú fiúkra ;D )
Hm, igen a fordulatok tényleg zseniálisak, a személyiség eltorzulása a hatalomtól, aki bár normális életet élhet, hiszen őt nem bántották, éltanuló volt stb., mégis belőle lesz az akit lényegében megvet. Mert ugye ártatlanokat is ölt, amikor az útjába akartak állni. A másik pólus Near pedig pont az ellentettje lehet, kinézete alapján pont ő lehetne Kira, mégis ő képviseli a jó oldalt.
Hát igen, mint mondtam, nekem is az elsők között van, csak tudom, hogy sokan Lighttal szimpatizálnak. Erre lettem volna leginkább kíváncsi :D
Múfajliag, ami a legjobban szórakoztat az a shoujo, de mégis sokkal jobban szeretem és értékelem a josei, illetve seinen animéket.
A Death Note mellett legnagyobb kedvencem a Chihayafuru. Sajnos ez nem egy túl ismert anime, de engem teljesen lenyűgözött. Amik úgy ismertebbek és nagyon szeretem őket péládul a Rozen Maiden minden évadjával együtt, vagy az előző szezonból a Nisekoi. Imádom az Anohanát, az Airt és a Free!-t. És még sok-sok mást (többnyire shoujok).:)
Jelen :D 16 éves anime srác szépnek nem szép de okos xD not egoizmus. Nem vagyok bezárkózott 100% Otaku létemre se. Szóval úgy értem ezt az alábbi százalékot ,hogy a legtöbb animét már láttam ami kint van netten,érdeklődőm a japán kultúra és más egyéb dolgok iránt de rendes életemet is fent tartom normálisan beszélgetek másokkal is.
Külső: Hát ahogy írtam nem a legszebb de a legrondább se kék szem sötét barna haj,szemüveg :D Na kicsit duci de ezen dolgozom. Nem vagyok páva nem is leszek akkor inkább felejtős a dolog.Szóval nem növesztek seprű hajat és nem leszeg flegma de úgy átlagosan elmegy kategóriába vagyok.
Kedvenc anime: Sok van az általad felsoroltak közül is és minden kategóriába érdeklődőm kivéve yaoi-ba :D
írj privátba ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!