Miért akadnak ki a kollégáim?
Nos szóval egy irodán osztozunk 4-en. Most eléggé meg vagyok fázva. Odafigyelek a higiéniára meg minden....
Ennek ellenére miért nem otthon vagyok, mit fertőzőm őket stb.
úristen, ez csak egy nátha
En is utalom amikor vki betegen jön be melozni. Egész télen odafigyelek, ovom magam minden sz.rtól. Erre két hete bejön az egyik kolléganőm akinek taknya nyala egybe folyt, levegőt alig kapott, szépen végig fertőzött mindenkit. Egy hetet voltam táppénzen miatta.. köszi....
ezért nem szeretem ha vki betegen jön dolgozni. Maradjon szépen otthon kúrálja, Pihenje ki magát, és hagyja dolgozni a többieket. Mindenki boldog.
Igazuk van, náthásan maradj a pitsádon, nem kell betegen berohangálni!
Három nap alatt kifeküdnéd, ha nyugton ülnél, ehelyett mártírkodsz meg bejársz aztán két hétig nyávogsz, hgoy nem gyógyulsz meg.
Jobb helyeken ezért első órában hazazavarják a kollégát, majd jöjjön vissza négy nap múlva.
Ha maszkot-kesztyűt viselsz, korrekt vagy, ha nem, mit panaszkodsz???
Taknyod, nyálad, bacid minden megfogott dolgon...
Persze, ezt még vissza fogod kapni tőlük s milyen boldog leszel a taknyosodás után, hogy ismét az lehetsz:DDD
Na, ezért;)
Szerintem az teljesen más, ha az ember szörtyögve, náthásan ugyanúgy dolgozik. Ez nem influenza...
Igen, elkaphatjuk egymástól, de ez benne van ebben az időszakban. Így mindenki otthon maradhatna, orrot fújni irodában is lehet.
Ritka nagy tapló vagy.
"el kell fogadniuk, hogy egy pár napra náthás lesz mindenki" --- neked ugyan mindegy, a lényeg, hogy te jófej vagy és bementél dolgozni, mert te így óhajtottad, a többiek meg fogadják el az óhajodat meg a náthádat.
Gondolom te az a fajta lény vagy, akinek gyerekkorától fényesre nyalták a fenekét de nevelni már volt energia - ez lett belőled. Pojáca
Nem, egyáltalán nem törvényszerű, hogy elkapja az ember a betegséget.
Ritka nagy tirpák vagy. Lehet, hogy a kollégáidnak pl. gyereke van, és nem szeretné, ha elkapná.
Remélem, minél hamarabb kirúgnak téged onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!