Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor elcseszel valami...

Amikor elcseszel valami helyrehozhatatlant, hogyan lépsz túl?

Figyelt kérdés

Van amit nem tudunk megváltoztani, mert nincs másik esély. Engem ez nagyon bosszant. Legközelebb már nem követem el ezt a hibát, de csak ostorozom magam.

Hogyan élitek meg az ilyesmit? (most azt hagyjuk velem mi történt)

2018. jan. 30. 09:32
 1/8 anonim válasza:

Az önostorozás vagy sajnálkodás vagy a mérgelődés nem old meg semmit.Főleg akkor nem, ha tényleg nem lehet semmit se tenni. Mert jobb úgyse lehet, max a saját életem tehetem tönkre ezekkel a rossz gondolatokkal.

Egyszerű példa bár picit más területről: elő szokott velem fordulni, hogy ha utazok be a nagyvárosba kések megbeszélt időpontról. Ez nem az én hibám, hanem a vonat késik, akkor már lekésem a buszt is, esetleg az orrom előtt megy el a villamos.Sokszor előfordult már.Régebben idegeskedtem,hogy kések.Manapság már próbálok tök nyugodt maradni, hiszen ha úgyse tehetek ellen,akkor minek kínlódjak.

A te általad leírt eset más, ha nagyon elrontottál valamit, az megesik. Emberek vagyunk, hibázunk. Néha nagyon nagyot is. Ami nagyon-nagyon fontos:tanulj belőle.Ha nem tanulsz a hibából/bajból/leckéből, felesleges volt az egész.

Szóval csak fel a fejjel és ahogy Happy Chapman mondta régen: Csak vidáman!

2018. jan. 30. 09:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Kicsit konkrétabban mégis miről van szó.Azért legalább megpróbáltad helyrehozni,vagy csak ülsz a siránkozás halmain?
2018. jan. 30. 10:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Berúgok, megbeszélem magammal, hogy ezt elcsesztem.
2018. jan. 30. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:
csak az idő segít
2018. jan. 30. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ konkrétan miről van szó. Mindegyik eset más, legalábbis nálam.
2018. jan. 30. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Levonom belőle a következtetéseket, elgondolkozom rajta, hogy mit kellett volna máshogy és továbblépek, elengedem.
2018. jan. 30. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Hazamegyek, megbeszélem a párommal, iszok egy sört-pezsgőt vagy valamit és ennyi.

Kis ideig motoszkál még bennem, aztán megrántom a vállam, ez van, majd máskor máshogy teszem :D

2018. jan. 30. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Átgondolom, hogy mit tettem, miért. Az életet alapból büntinek élem meg, így azt tartom, hogy van (azaz én), aki ezt érdemli...

Tanulni már nem feltétlen tanulok belőle, mert a kib×tt megfelelési vágy mindent felülír nálam. Így ha tudom is, hogy rosszat teszek, megteszem.

2018. jan. 30. 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!