Miért pontoznak itt le mindig mindenkit?
Ahogy előttem szóló írja, itt nem hasznosság, hanem egyéni vélemény, egyetértés alapján, vagy éppen dühből pontoznak.
Én akkor akadok ki, mikor egy teljesen semleges válaszra pontoznak az emberek.
Például mit ettél tegnap este? Kenyeret. Bumm már nyomja is a mínuszt. Biztos mert a kenyér egészségtelen.
Vagy sokszor például a pénz kérdéseknél, fizetéseknél is előjön ez. Ha leírom hogy X a fizetésem, megy a lepontozás, mert hát csak dögöljek már meg. HA meg valaki azt mondja, hogy mocskos kapzsi gonosz mindenki miatt nem lehet megélni és ő is minimálbéren meg kifőzött bakancslevesen él akkor felpontozzák.
Meg azt is észrevettem, hogy sokszor van egyfajta birka effektus. Az emberek véleménye, válasza az előző válaszok alapján formálódik. Ami néha még érthető is. Például volt, hogy valamire kapásból rávágtam volna a választ. Aztán átgondolva a helyzetet teljesen más szemszögből közelítettem meg a kérdés ami a saját korábbi véleményemmel is szembement.
Én már nem is nézem a pontozást, egyszerűen nem adekvát, soxor engem is lepontoznak, darabig kicsit mérgelődtem rajta, mert azt hittem tényleg hülyeséget írok, pedig tényleg csak szeretnék értelmesen hozzászólni itt az emberek/párkapcsolatosban illetve segítő kezet nyújtani ha tudok virtuálisan. Aztán beláttam magamtól is azokat a dolgokat amiket az előző hozzászólok is írtak. :)
Ne vedd ezeket mellre/ne vedd komolyan! :)
39F
Most komolyan mit számít ez a pontozósdi? Mit nyersz vagy vesztesz vele hogy x vagy y szám van ott a kommented alatt?
Az egész egy teljesen felesleges cucc, mert van aki csak szavazgatni, meg trollkodni jár ide a pontrendszerrel, ami ugye ha nem lenne ezek sem lennének. Na de persze a troll is látogató, feltéve ugye hogy nincs adblocker telepítve nála... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!