Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért pontoznak le ebben a...

Miért pontoznak le ebben a kategóriában mindenkit?

Figyelt kérdés
A teljesen normális hangnemben megírt és egyben haszos válaszokat is mindig lepobtozzák. Ez miért jó?
2016. jan. 25. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Én azt pontozom le, akivel nem értek egyet, mert mások is ezt csinálják velem.
2016. jan. 25. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Ha lepontoznak, az általában azért van, mert az illetőnek nem tetszik a válasz, illetve itt nem annyira hasznosság alapján értékelnek, hanem érzelmileg.
2016. jan. 25. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
A válasz 0%ban hasznosnak tűnik
2016. jan. 25. 17:56
 4/8 anonim ***** válasza:
14%
Ja ösze vissza pontozunk. Mikor miért.
2016. jan. 25. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ne nézd a pontozást, semmi jelentősége. A tartalomra koncentrálj!
2016. jan. 25. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
27%
Ha két ember pontoz csak összesen, akkor is lehetsz 50, vagy 0 vagy 100 százalékos, és a többi nem is tudja, mi az a pontozás, és nem is érdekli, akkor a pontok semmit nem árulnak el a többség véleményéről.
2016. jan. 25. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
29%

A politika az egyik leginkább ilyen kategória. Az emberek véleménye megoszlik, ami természetes.

Példák: Ha én baloldali vagyok és X pártot támogatom, ellene fogok érvelni ( merthogy értelmes ember vagyok ) a másik pártnak. De ha valaki jobboldali hülyeséget ír, lepontozom.

Vagy ha én rasszista vagyok és valaki liberális több jogot akar a kisebbségnek vagy a magyarok ellen szól, akkor azt pontozom le.

De lehetne mondani a menekült válságot, talán ez a leginkább ilyen téma: lehetek ellene, mellette, mindig lesznek akik támogatnak és akik ellenem vannak.

2016. jan. 25. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
Azért,mert a többség,politikai beállítottság szerint pontoz.Vagy egyszerűen csak a szerint,hogy tetszik-e neki a válasz.Bevallom,sokszor én is.Egy-egy humoros válaszra,zöldet nyomok,még ha nincs is sok köze a kérdéshez,az anyázós,szitkozódó válaszokra viszont pirosat.
2016. jan. 25. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!