Milyen beszólással bántottak meg eddig a legjobban?
20-as Úristen! Nem tudja mit beszél :(
Nem emlékszem ilyen beszólásra most, volt sokminden ami rosszul esett, de én megbocsájtó vagyok, vagy mindig megbeszélem a dolgokat ha olyat hallok ami túlzás :/ vagy csak törölte az agyam. :)
Nekem hál' Istennek még nem mondtak olyan birzalmasat, mint például a húszasnak. De azért mégis, hogy a kérdésre válaszoljak, a (volt) legjobb barátnőm sokszor megbántott.
Egyszer, amikor nagyon össze voltunk veszve, odakiabált nekem, hogy "h.ülye r.ibanc".
Tudja, hogy mostanában nagyon meg tudnak sérteni az alakomat illetően, mert most volt egy nagyobb hízási ugrásom, 42kg-ról 51kg-ra híztam (mellékesen ez sok striával járt...), erre ő azt mondta, hogy "Sosem lennék olyan mint te. Semmilyen szempontból. Na de szedjed a csülkeidet, mert lemaradtál." Lehet, hogy ti ezt most így nem értettétek, de mindegy is.
Ezek nem olyan sértő dolgok, de engem nagyon szíven ütöttek, főleg a r.ibancos...Egy olyan ember, akivel közel három éve jóban vagy, hozzád vágja ezt a szót úgy, hogy 12 éves vagy, és ez a fogalom áll tőled a legmesszebb, nem tettél semmi olyat amitől ez illene rád...Így eléggé rosszul esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!