Milyen beszólással bántottak meg eddig a legjobban?
Amikor kiröhögtek, mert szűz vagyok.
Azóta gyűlölöm az embereket.
13-bár ilyen egyszerű lenne
Kétlem hogy téged semmivel nem lehet megsérteni/megbántani.
Sziasztok. Újra itt, már 5-ös válaszolóként írtam ide korábban egy hosszút.
Ki szeretném egészíteni azzal, hogy tényleg higgyétek el, hogy a megbánthatósági fok mindig a "megbántott/megbántandó" személy belső lelki stabilitásától függ.
Hülye példák, de hogy értse mindenki:
- Mondjuk egész nap melózok, látszik is az eredménye, megállok 20 percet szusszanni, enni, stb, ekkor meglát valaki és elkezd ócsárolni, hogy milyen lusta dög vagyok, aki csak döglik meg zabál. Mivel tudom sziklaszilárdan, hogy előtte 5 perccel álltam le és látszik is körülöttem a munkám eredménye, így szánakozva röhögni fogok a szegény "nyomorulton", de megbántódni nem fogok. Ha elégedetlen vagyok a munkámmal és ő beletapint az érzékenyébe, akkor valószínű vérig fogok sértődni. De ez abból fakad, hogy magammal vagyok elégedetlen.
Vagy más: régen kövér voltam, tudom milyen szar az. Lefogytam, tényleg akik mostanában ismertek meg, azok el se tudnak dagadtként képzelni. És valaki beszól: "dagadt disznó". Na mi lesz? Megadom a szemészorvosom telefonszámát :D :D :D :D
Értitek? Önbizalom, harmónia, helyén lévő önértékelés és mondhat bárki bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!