Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen beszólással bántottak...

Milyen beszólással bántottak meg eddig a legjobban?

Figyelt kérdés

2018. jan. 20. 11:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit,mivel mindenki a kérdésre válaszolt.
2018. jan. 20. 13:49
 12/22 anonim ***** válasza:
66%

Amikor kiröhögtek, mert szűz vagyok.

Azóta gyűlölöm az embereket.

2018. jan. 20. 14:24
 13/22 anonim ***** válasza:
40%
Ha beszólnak, visszaszólok oszt' csá. Nem értem miért kell ezeken megsértődni :D
2018. jan. 20. 15:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
"Te még k*rvának se lennél jó"
2018. jan. 20. 16:16
 15/22 A kérdező kommentje:

13-bár ilyen egyszerű lenne

Kétlem hogy téged semmivel nem lehet megsérteni/megbántani.

2018. jan. 20. 16:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
"Teged meg apad se szeret, mert ott hagyott" ezt 6 evesen a suliban, amikor valtak a szuleim...
2018. jan. 20. 17:46
 17/22 anonim válasza:
Az egyik legjobb barátom (most éppen nem tudom mit mondjak rá), "pedálgépnek" nevezett, mikor az egyik tanárom behívott egyetemre, hogy szakadjak ki a depressziós környezetemből és beszélgessünk egyet és ne gondoljak a vizsgákra, foglaljam el magam konferenciaszervezéssel. Pedig tudott róla ő is, hogy rossz időszakom van. Erre mondta, hogy jól van, kezdesz helyrejönni, mert már megint "pedálgép" vagy.
2018. jan. 20. 19:02
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Tesom felesége: Bárcsak anyád mellett feküdnél(meghalt)
2018. jan. 21. 13:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Újra itt, már 5-ös válaszolóként írtam ide korábban egy hosszút.

Ki szeretném egészíteni azzal, hogy tényleg higgyétek el, hogy a megbánthatósági fok mindig a "megbántott/megbántandó" személy belső lelki stabilitásától függ.

Hülye példák, de hogy értse mindenki:

- Mondjuk egész nap melózok, látszik is az eredménye, megállok 20 percet szusszanni, enni, stb, ekkor meglát valaki és elkezd ócsárolni, hogy milyen lusta dög vagyok, aki csak döglik meg zabál. Mivel tudom sziklaszilárdan, hogy előtte 5 perccel álltam le és látszik is körülöttem a munkám eredménye, így szánakozva röhögni fogok a szegény "nyomorulton", de megbántódni nem fogok. Ha elégedetlen vagyok a munkámmal és ő beletapint az érzékenyébe, akkor valószínű vérig fogok sértődni. De ez abból fakad, hogy magammal vagyok elégedetlen.

Vagy más: régen kövér voltam, tudom milyen szar az. Lefogytam, tényleg akik mostanában ismertek meg, azok el se tudnak dagadtként képzelni. És valaki beszól: "dagadt disznó". Na mi lesz? Megadom a szemészorvosom telefonszámát :D :D :D :D

Értitek? Önbizalom, harmónia, helyén lévő önértékelés és mondhat bárki bármit.

2018. jan. 22. 17:01
 20/22 anonim ***** válasza:
10 hónappal a nővérem, és 4hónappal az anyukám halála után a "barátnőm" azt mondta, mikor mondtam, hogy nagyon hiányoznak, hogy ne hisztizzek már tovább ezen.
2018. ápr. 2. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!