Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mindenki bánt amiért családos...

Mindenki bánt amiért családos emberrel kezdtem egész életemben ez lesz? 18l

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vsgyok belé persze azt mondom nem szeretem.....

Tönkre tettem vele az egész életem és még ráadásul a nő egy trokhar dogos maffiozo a rokonaival egyutt.... Ez lesz egesz eletemben?

Volt mar valaki hasonlo cipoben?

2018. jan. 20. 10:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"egész életemben ez lesz?"

Hát ha családos emberekkel kezdesz, akkor ja.

2018. jan. 20. 13:12
 12/13 anonim ***** válasza:
A férfi egy éretlen, jellemtelen és felelőtlen alak, aki jogilag rendezett kapcsolatban él, de azért kellenek a mellékutcák. Miért köt az olyan házasságot ? Te nehogy várjál rá, egy szélhámos alak.
2018. jan. 20. 13:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Hogy egész életedben mi lesz, az csak rajtad áll. Ha a tiltott gyümölcsöt szereted, mindig úgy lesz. Ha neked mindig a másé kell, mindig úgy lesz. Magadnak köszönheted. De nehogy azt gondold hogy te valamit is számítasz a férfinek. Ez csak róla szól, arról, hogy ő mit kap. Ha te nem leszel, lesz neki más a felesége mellett. Nem te kezdtél családos emberrel, hanem a családos embernek egy szükségletét kielégítendő talált egy bizonytalan lányt, aki azt hiszi szerelmes. Szexre kellesz. Nem pocsékolnám rá az időmet.
2018. jan. 20. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!