Egész életemben félek, miért történik ez velem?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz gyerekkorom is volt,soha sem kaptam szeretett,törődést stb.Pedig kislànyként is nagyon jó voltam,nem hoztam a szüleimre bajt sem.pl rossz jegy nagyon csendes szófogadó voltam,és így is nagyon nagy szígor is uralkodott a hàzba.Lelki terror ,testi bàntalmazàs félelem uralkodott akkor is mindennapjainkban kislànyként.Ma felnőtt nő vagyok ugyan az van.Nem érzem,hogy szeretnének és nem történik velem jó,csak sírok minden nap.Miért van az is akinek rossz cselekedete is volt,még is boldog,vidàm,és nem szenved semmitől sem.Van egy baràtom akit négy éve ismerem de még is én szeretem,törődöm vele,én írok Neki mindig ő mintha csak elvan nem is foglalkozik velem.Miért nem szeretnek ,miért van ez?Régebben sem voltak barátaim,sokszor egyedül vagyok,a pàrkapcsolataim is eddig sem kaptam nagy figyelmet,gondoskodàst,szeretett sem.Hogyan vàltoztassak ezen,hogyan iktassam ki a szorongàst a mindennapjaimbol2017. aug. 9. 11:25
1/2 anonim válasza:
Az igazságról hadd beszéljek neked . Megakarlak nyugtatni. Nem pap vagyok meg hivö csak rálátásom van dolgokra . Írj privibe. 18F
2/2 anonim válasza:
Menekülj te is Németországba! Szírek is féltek egész életükben, és bejött nekik a menekülős dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!