Mindenki bánt amiért családos emberrel kezdtem egész életemben ez lesz? 18l
Nagyon szerelmes vsgyok belé persze azt mondom nem szeretem.....
Tönkre tettem vele az egész életem és még ráadásul a nő egy trokhar dogos maffiozo a rokonaival egyutt.... Ez lesz egesz eletemben?
Volt mar valaki hasonlo cipoben?
XD "egész életemet" fiatal vagy még, előtted az élet.
Alap szabály:
Olyannal nem kezdünk ki, aki...
...-nek van párja/felesége.
...házi nyúlra nem lövünk (pl adott közösség ahol vagy legyen az osztály, munkahely stb nem ajánlott onnan szedni párt)
Az életedet pedig Te alakítod.
S mivel tetted tönkre az életed ezekben az években? Mióta tart ez?
Hány évessel kezdtél ki?
Aztán lehet csak tévhitben él az agyad a " szerelem " szó alatt.
" Ez lesz egesz eletemben?"
Nem, majd ha a te pároddal kezd ki valaki, akkor más lesz bánatod oka.
Én nem ítélnélek el, sokkal jobban a férfit, akinek családja van és mégis kikezdett egy 18 éves lánnyal.
De persze lehetne kicsit több eszed.
Gondolj bele, pár év múlva lenne egy komoly kapcsolatod. Szeretnétek egymást, eljegyezne, összeházasodnátok, jönnének a gyerekek is.
Te hogy éreznéd magad, ha ezek után megtudnád, hogy a férjed egy fiatal lánykával kavar a hátad mögött?
Mondom, a pasi a legnagyobb hibás, de szóba sem kellett volna állnod az ilyennel.
Szerintem szakítsd meg vele a kapcsolatot és olyanokkal ismerkedj,akik függetlenek.
Egy családos ember ha kikezd veled, akkor nála sosem te leszel az első. Nincs az a hülye, aki elhagyná a kis biztos pontját, a feleségét, aki főz,most rá egy 18 éves lányért, aki még a szüleivel lakik és gimnáziumba jár.
Ha később idősebb leszel megérted.
Szóval szerintem off, ne találkozz többet a családos pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!