Szerintetek az ciki, ha 23 éves létemre még mindig belepisilek a kádba fürdés közben? F
Figyelt kérdés
Rossz megszokás,kiskorom óta mindig ezt csinálom.Próbáltam hamarabb menni,de előtte nem tudok,a jó meleg víz meg felingerli a h*gycs*vemet és bumm.Hogy szokjak le róla?2018. jan. 17. 20:05
11/17 anonim válasza:
Én is belepislantok a kádba, de közvetlen dugóhúzáskor. Mindenki csinálja, csak tagadják.
22/F
13/17 anonim válasza:
Cikinek nem mondanám, mert más nem fogja megtudni. Inkább csak neked kellemetlen, én legalábbis nem tudnék üldögélni a saját hugyomban..
14/17 anonim válasza:
Nahát nahát hova tűnt a hozzászólásom? vajon milyen rejtélyes szabályt sértett hogy hozzá mertem szólni?
15/17 anonim válasza:
Felteszem te voltál az 50-es pali aki büszkén ecsetelte hogy ő még ennyi idősen is belebrunyál a kádba és lebarmozta az embereket akik a kádba vizelés ellen szóltak. Nem is értem miért érzik sértőnek az emberek azt ha lebarmozzák őket...
Provokatív volt, törölve lett, ennyi...
16/17 anonim válasza:
Az a ciki hogy felteszed ezt a kerdest.
17/17 anonim válasza:
„Én is belepislantok a kádba, de közvetlen dugóhúzáskor. Mindenki csinálja, csak tagadják. „
Egyébként IGEN. Így van. Bárki bármit mond így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!