Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki lavorba fürdeni?

Ciki lavorba fürdeni?

Figyelt kérdés
Ha csak így tudok jelenleg mennyire gáz? Nem vagyok büdös meg ilyenek.

2017. márc. 29. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tudsz rendesen lefürdeni, de megmosakszol

jobb lehetőség híján jó ez is...van aki fürödhetne mégsem teszi...

24F

2017. márc. 29. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak így tudsz fürdeni, akkor sokkal kevésbé gáz, mint egyáltalán nem fürdeni.
2017. márc. 29. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl higiénikus, de kényszerhelyzetben ez is megoldás, átmenetileg. De ha el akarod kerülni a kellemetlen helyzeteket, inkább ne hangoztasd mások előtt.
2017. márc. 29. 14:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Felülről haladok lefelé, elsőnek kézfejtől válig,hónalj. Utána beleülök és a többi. Végén a lábakat mosom. Télen fürdöttem így mert a fürdőszobába nincs fűtés. Heti egyszer meg a fürdő szobába. Olajradiátor sokat eszik.
2017. márc. 29. 14:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. 14 éves koromig az egész családom amolyan kisbabakádban fürdött. Most 34 vagyok, és persze már van saját fürdőszobám, de szerintem nem lettem tisztább, noha már nem babakádban fürdök. Ugyanúgy megmosakodtam akkor is, ahogy most.

szó

2017. márc. 29. 16:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Szóval amíg megtisztálkodsz, teljesen mindegy szerintem, hogy lavórban, vagy akár egy vödörben teszed, vagy egy hiromasszázsos zuhanykabinban. :D

5-ös voltam, csak véletlen elment.

2017. márc. 29. 16:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak, akkor ha randizni hívsz valakit és esti szex után zuhanyzásra vágyik, de te csak annyit tudsz mondani neki, hogy ott a lavor fürödj abba..... XD
2017. márc. 29. 16:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez kemény xd
2017. márc. 29. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!