Gáz 36 órán ketesztül nem fürdeni?
Pénteken megyek "ottalvós" versenyre, és szombaton este fele érek haza. Nem szeretek ilyen helyeken fürdeni, ezért úgy gondoltam, hogy reggel lefürdök, és utána szombat este. Persze közben használnék parfümöt/dezodort.
F
Hát, ha lesz több ember is lehet, hogy furán néznek majd rád, mert nem fürdesz. Ha mégis szeretnél, azért vigyél magaddal egy flip-flop papucsot, abba lépj be a zuhanyzóba, én is így szoktam.
Amúgy nem gáz, ha nem csinál belőle rendszert valaki, velem is volt már, hogy buli után kicsit (vagy nagyon :D) spiccesen fürdés nélkül vágódtam be az ágyba. Semmi baj, felébredés után zuhany, aztán kész.
Ilyenkor meg ráadásul nincs is olyan meleg, hogy nagyon megizzadj.
Attól függ, hogy milyen "verseny". Ha rendesen megizzadsz a verseny alatt, lehet érdemes lenne mégis lezuhanyozni. :D
Kórházban egy hètig nem fürödtem. Az nem 36 óra hanem 168.
Szóval nem vészes.
Mi magyarok vagyunk ilyenek, hogy minden nap fürdünk, de hogy biztos példát mondjak, a németek nem fürdenek minden nap, és gondolom más országban is ez megy.
Pár éve volt egy diákcsere program, vagy valami olyasmi, német diákok voltak egy-egy embernél egy hétig, mindenki azt mondta, hogy a német gyerek a hét során max 3-4 alkalommal fürdött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!