Egyik fiú ismerősöm rám írt,hogy küldjek egy képet a ...tudjátok mimről.
Többször is írtam neki,hogy nem fogok képet küldeni,de így se sikerült neki felfognia. Egy idő után már feladta,de pár hónap múlva megint rám írt ugyanezzel. (most úgy tűnik sikerült lekoptatnom,mert azóta nem írt)
Zaklatásnak számít ez? Vagy csak egy unatkozó ember szórakozása? 16/L
Ugyanazt tedd, amit akkor tennél, ha egy férfi mondaná neked ezt. Vagy ha édesanyádnak kínálgatná egy idegen férfi az említett szervet. Még így is vicces?
2018. jan. 16. 15:17
12/17 anonim válasza:
Nagyon elszaporodtak ezek a "zaklatás" miatti panaszok. Elég szar világ lesz ez, ha írásos beleegyező nyilatkozat kell majd ahhoz, hogy bárkinek valamilyen ajánlatot tegyünk.
A kérdező egy sikertelen ember lesz.
2018. jan. 16. 15:24
13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó:csak annyit kérdeztem hogy annak számít-e. Nem tartom viccesnek se..
2018. jan. 16. 15:28
14/17 anonim válasza:
Nem olyan nehéz amúgy nem zaklatóan viselkedni, mint ahogy sokan megpróbálják beállítani, de aki nem biztos a dolgában, annak ez a remek cikk összefoglalja, hogy mire érdemes odafigyelni:
Cuki a blogbejegzés végén Louis C. K. Ő az ugye, akit több nő azzal vádolt meg (el is ismerte és most nem győzi nyilvánosság előtt a bocsánatukat kérni) hogy a péniszét lóbálta előttük igencsak kéretlenül. Hát igen, ő aztán mindent tud arról hogyan kell bánni a nőkkel... ja, nem.
2018. jan. 17. 15:02
16/17 anonim válasza:
16: Köszi, a videó elkerülte a figyelmemet, illetve amúgy sem ismertem volna fel a pasit, mivel nem követem a médiát. Az írott tartalom miatt linkeltem a cikket, ami nekem elég korrektnek tűnik.
2018. jan. 17. 15:37
17/17 anonim válasza:
Úgy hívják ezt, hogy cyberbullying, és igen, ez zaklatásnak számít. 7-8 év szabadság vesztést is kaphat érte az illető, avagy a szülei.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!