Ez szexuális zaklatásnak számít?
Egyik fiú ismerősöm rám írt,hogy küldjek egy képet a ...tudjátok mimről.
Többször is írtam neki,hogy nem fogok képet küldeni,de így se sikerült neki felfognia. Egy idő után már feladta,de pár hónap múlva megint rám írt ugyanezzel. (most úgy tűnik sikerült lekoptatnom,mert azóta nem írt)
Zaklatásnak számít ez? Vagy csak egy unatkozó ember szórakozása? 16/L
Zaklatás, igen.
Ha küldesz képet, az pedig pedofil tartalom terjesztése. Tudtad?
Arra pedig mérget vehetsz, hogy ki fog kerülni a netre az intim fotód.
Nem lenne egyszerűbb letiltani?
Ez NEM zaklatás. Ez egy idióta gyerek akit azonnal le kellett volna tiltanod, nem magyarázkodni neki, hogy miért is nem küldesz képet. Szó nélkül letiltod, ennyi.
Ilyen idióták mindenhol vannak. Zaklatás az, amikor az iskolában/munkahelyen egy pasi egy sarokban nekinyom a falnak és szexre kényszerít vagy ezzel kapcsolatos dolgokra. Az is zaklatás amikor heteken-hónapokon át hívogat valaki (igaz ma ez egy mozdulattal kivédhető), leveleket küld, utánad megy, fenyeget.
Engem hetente több arab idióta kölyök ismerősnek jelöl, baromságokat írogatnak, volt olyan angol fickó aki azt akarta, h táncikáljak neki bugyiban és nézné skype-on... Akkor nekem most minden alkalommal a fészbukon kellett volna rinyálni és zaklatást kiáltani? Nem hiszem. A férfiak sajnos ilyenek, akad pár normális, a többieket tiltsd le, ennyi.
Ha elsőre nem érti meg a szavakkal kimondott, határozott NEM-et, az zaklatás.
És igen, lehet azt mondani, hogy a "férfiak ilyenek", de azért ilyenek, mert az elmúlt évszázadokban nem tanulták meg (nem volt kitől) azt, hogy a NEM az NEM. Ha mindig szemet hunyunk az ilyesmi fölött, nem lesz változás.
Lehet kulturáltan is udvarolni, lehet uralkodni magunkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!