Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok!? Nektek mi az ideállis...

Lányok!? Nektek mi az ideállis első randi helyszín?

Figyelt kérdés
Mi az amivel nem lehet mellé lőni, es mi az a program, ami snassz, vagy inkább hanyagolandó?
2018. jan. 9. 10:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én szívesen mennék moziba, mert szeretem a filmeket és akkor már van egy közös élményünk, ami kapcsán sokat lehet beszélgetni, ha utána sétálunk vagy beülünk valahová enni-inni. Többen írták a korcsolyázást is, nekem az eszembe sem jutott volna, de tök jó, az is tetszene, utána egy forró ital mellett még lehet beszélgetni. Ilyenkor télen szerintem nagyon hangulatos, akár egy sima séta is, főleg, ha majd leesik a hó is. Igazából szerintem bármilyen program jó, ami mindkettőtöket érdekel és élvezitek. Nem kell, hogy drága legyen vagy flancos, mert nem az a lényege, de én speciel jobban szeretem, ha van valami picit aktívabb program és nem csak beülünk egy kávézóba beszélgetni, mert nekem az túl merev, kötött, mű, erőltetett és olyan "állásinterjús", max. akkor tudom elképzelni, ha már régebb óta ismerjük egymást, de egyébként én nem érezném jól magam egy ilyen randin.
2018. jan. 9. 13:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem túl puccos kávézó, teázó a legjobb vagy a sétálás ha olyan az idő, vagy is. Nekem a legfőbb lényeg, hogy lehessen beszélgetni, hiszen első sorban azért vagyunk ott, hogy a másikat megismerjük. Jó ha nem túl drága a dolog, már a kávézónál is rosszul szoktam magam érezni, amikor eljön a fizetés, mert kellemetlen amikor meghívnak én meg nem tudok elég erőszakos lenni, hogy gyorsabban fizessek amikor meg akarnak hívni, meg értékelem is a gesztust és bunkó se akarok lenni, csak olyan ingyenélő szar érzés van bennem, aminek nem kéne lennie:D Na mindegy, off track, a lényeg hogy lehessen beszélgetni és nem kell hogy extra legyen, az ember a lényeg akivel vagyok, nem a program:)
2018. jan. 9. 14:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy csendesebb teázó/kávézó + séta tökéletes.

A CSAK park bizonyos életkor felett kicsit snassz (max. akkor jó, ha nem is igazán akarsz találkozni az illetővel, és valószínűleg rövidre akarod zárni a dolgot, de azért adsz egy esélyt a dolognak.)

Minden túlzsúfolt hely hanyagolandó, ahol nem lehet nyugodtan beszélgetni DE! a csak beülés meg akkor gáz, ha kiderül, hogy a másik nem jön be, akadozik a beszélgetés - séta közben nem muszáj csak egymásra fókuszálni, könnyebb témát váltani (meg lelépni is:S)

2018. jan. 9. 14:34
 14/14 Madri00 válasza:
Mi legelső “randi” alkalmával elmentünk sétálni, leültünk egy padra beszélgettünk, aztán 2 vagy 3 találkozásnál cukrászdába mentünk. De én a sétálást jobban élveztem, mondjuk ez azt hiszem ősszel volt a pulcsis időszakban, szóval akkor még nem volt annyira hideg.
2018. jan. 27. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!