Első randi, de hol?
Pontosan azt akartam javasolni, amit Te is leírtál, kedves kérdező. :)
Szerintem ez így nagyon megfelelő első randinak. :)
Ja és másik dolog, virágot vigyek? Igazából nem tudom, nem lesz-e neki kényelmetlen húzgálnia...
Vagy valami más ajándék ötlet?
Én személy szerint nem ajánlanám a mozit, még úgy sem igazán, hogy beültök előtte valahova, mert ha meglesz az összhang, nem akarjátok majd abbahagyni a beszélgetést, és ha nem lesz meg, akkor meg már úgyis mindegy...
SZóval én azt későbbre tenném :)
Gondolom te vagy a fiú, ugye? Akkor természetesen ajánld fel, hogy fizetsz...és ha elutasítja, akkor is még egyszer ajánld fel szerintem és csak akkor hagyd hogy fizesse a részét, ha nagyon nagyon erősködik :D
Én személy szerint örülnék a virágnak, de én ilyen romantikus típus vagyok, ha a lány is ilyen, akkor biztos tetszeni fog neki. Ha nem, akkor nem muszáj, az sem baj ha nem viszel semmit :)
:D Igen, végül is logikus, de a mai világban sosem lehet tudni.
Hát ha így áll a dolog, akkor akár így is hozzáállhatsz, de egy rossz randi után nincs kedve az embernek általában mozizni :) Persze azt kívánom, hogy ez egy jó randi legyen, és azért ne legyen kedvetek hozzá :) De igazából nincs erre szabály, ahogy jólesik...szerintem meglátod majd ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!