Most mit egyek? Meg merjek bízni benne?
Ne parázz ennyire, okos vagy hogy egy forgalmas helyen, a plázában lesztek.
Mielőtt találkoztok, úgyis meg fogjátok mondani hogy ki milyen ruhában lesz, hogy felismerjétek egymást.
Ha valóban egy pedofil bácsi lenne zöld nadrágban, akkor nem mész oda hozzá, ennyi :)
Ha meg te is megmondanád neki milyen felsőben leszel, vigyél egy pulcsit, vagy pont hogy az x színű pulcsit veszed le és nem fog észrevenni :)
De mondom ilyen helyen nem kell félned.
Ez hülyeség. Ha nekem is azt mondaná egy lány, hogy találkozzunk, de ott lesz vele még valaki, akkor én ugyan el nem mennék, mert azért megyek, hogy vele találkozzak és jól érezzük magunkat együtt és udvaroljak neki, nem pedig azért, hogy valamelyik ismerősével együtt, akit ráadásul el is kéne viselnem, menjünk valahova csak úgy, mintha barátok lennénk. Teljesen megölné a hangulatát, elpazarolt idő lenne az életemből, inkább keresnék egy normális lányt.
Egy plázában az égvilágon semmi félnivalód sincsen a rengeteg ember között, mert ha akármivel próbálkozna, akkor elkiáltod magad, és mivel nem igazán csípik az ilyen embereket, ezért nem túl sok jót jósolnék neki. Amúgy semmi furcsa sincs abban, hogy valakinek nincs Facebook-ja... Internetem is csak pár éve van, Facebook-ot csak azért csináltam, hogy tudjak beszélgetni a külföldi ismerőseimmel, semmi másra nem használom, nincs fent rólam rajta semmi. Ha az az indok nem állna fenn, akkor ma sem lenne Facebook-om. Fölöslegesen van a fiatalok többségének Facebook-ja, egyfajta pótcselekvésként használják. Ezt úgy mondom, hogy én is ebbe a korosztályba tartozom, akiket megcéloznak többnyire ezzel a destruktív dologgal. Sőt, kifejezetten zavar, hogy egész nap a telefont nyomogatják az ismerőseim ahelyett, hogy az életüket élnék.
Menj el, aztán meglátod, hogy milyen a srác, nincs vesztenivalód.
Mikor először találkoztam a párommal, akivel online ismerkedtünk meg, az első találkozónkkor tudtomon kívül jelen volt az apja és a nővére is:)
Persze ezt én csak évek múltán tudtam meg. Vigyél magaddal valakit és ne számolj be róla annak, akivel találkozni fogsz. A félelmeid miatt nem érdemes elszalasztani a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!