A melegeknek a találkozás sem könnyű hiába van előtte lebeszélve az időpont és a helyszín. Hogyan lehet kivédeni azt, hogy meglessenek vagy megverjenek azaz csapdába ejtsenek?
Hát mondjuk ez nem melegspecifikus dolog, szerinted heterokat nem csalnak így csapdába?
Ez az egész magatartás kész életveszély.
Mondjuk építs fel egy normális szerelmi kapcsolatot és ne kefélj idegenekkel!
"elkéri a képet, utána elárul az ismerőseimnek vagy még zsarolhatnak is vele"
Mármint mit árul el, amivel zsarolhat?
1-es! Nem kefélek fűvel-fával, éppen most próbálok megismerni egy őszinte és szeretetre vágyó fiút, aki hosszú távon a barátom lehetne.
2-es! Azt árulná el, hogy meleg vagyok. Tudjuk, hogy manapság sajnos titkolni kell, mert még egy állást is el lehet veszíteni, ha kiderül valakiről, hogy meleg.
3-as! Igen, volt már aki előre megmondta, hogy képet nem küld (nem is kértem), de skype-on megláthatom ha akarom.
Én mindig cseréltem képet, és nem csináltam nagy titkot abból, hogy meleg vagyok, soha nem ártott a karrieremnek. De egyébként a találka nyilvános helyen az alap, honnan tudjam ismeretlenül, hogy akarok-e bárkinek a lakására menni vagy hogy valakit beengednék-e a saját lakásomba?
Olyan nálam is volt, hogy az illető nem jött el és/vagy eltűnt telefonon is, de azért a találkák többsége össze szokott jönni.
4: Hát mondd el Te a környezetednek, hogy meleg vagy, akkor nem tud vele zsarolni.:)
Ha munkahelyi hátrány ér, akkor a hatóság megbünteti a céget és Te meg kártérítésért perelheted a céget.
Én is azt gondolom, amit az 5-ös is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!