Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Második randi helyszín?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randi helyszín?

Figyelt kérdés
Az első randin már túl vagyunk, mindketten jól éreztük magunkat és már ideje, hogy elhívjam a másodikra. Viszont nem tudom eldönteni mi lenne jó helyszín erre. Kisvárosban élek (és ő is), tehát kb. mint egy nekropolisz programok terén. Első randin egy pizzázóban voltunk utána pedig sétálgattunk. Egyszerűen csak sétálásra gondoltam ami esetleg megint elmehetne, úgyhogy bármilyen javaslatot várok.
2017. nov. 7. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Kávézó?
2017. nov. 7. 17:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Kávézó/cukrászda jó ötlet lenne, annyi a gond, hogy a lány laktóz érzékeny tehát ezek kilőve.
2017. nov. 7. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Van laktózmentes dolog mindenhol, és van neki tabblettája tuti :)

De elmehettek valamilyen spaba, séta is nagyon jó tud lenni, én azt mindig élvezem, egy szép virágot is adhatsz neki, hidd el az nagyon jó pont minden lánynál :)

2017. nov. 9. 14:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát eléggé úgy tűnik akkor, hogy szimplán elhívom majd megint sétálgatni.
2017. nov. 10. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!