Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kolonc vagyok szerintetek?

Kolonc vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a baratommal nagyon messze elunk egymastol. 2 ora vonattal az ut. Es most nem dolgozom mert ott hagytam a munkahelyem,2 het mulva indul a kovetkezo munka amit mar egyetem mellett is szeretnek csinalni.

(Mivel otthagytam az egyetemet tavaly de most visszamegyek.)

Baratomnal vagyok mar tobb mint 1 hete. Ugye hasznalom a cuccait,wc papir,kenyer,tv,stb stb... o pedig dolgozik. Viszont azert nem akarok hazamenni mert utana jovo heten tudunk csak talalkozni hetvegen mivel most szombaton is dolgozik. Raadasul utana mar en is kezdem a munkat majdnem,tehat megint vissza szorul a talalkozasok szama heti 2 napra.

Most lemegyek a boltba es vasarolok ide neki cuccokat mert mar szornyen erzem magam hogy fogyasztom a dolgait. Kiszoktam takaritani neki amig o dolgozik meg csinaltam multkor bundaskenyeret vacsira de megis szarul erzem magam,hogy o dolgozik en meg itt lezengek egesz nap. Persze o is mondta hogy maradjak,sot ..o mondja igazan de felek,hogy csak udvariassagbol. Ilyenkor mennem kene inkabb? Nem lesz elege belolem? Most lemegyek a boltba es veszek wc papirt,torlokendot meg ilyesmiket mert szar mar.

21/L

2018. jan. 4. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szépen bevásárolsz, és főzőcskézel neki, amíg ő dolgozik, ne érezd magad koloncnak. Kis probléma van a buksidban. A házas- vagy élettársak is így tesznek: megosztják az életüket, az egyik ezt csinálja, a másik meg amazt.
2018. jan. 4. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy kolonc.A lehetőségeidhez mérten így is segítesz.Vannak sokan akik megtehetnék és fele ennyit se tesznek meg.A leírásból úgy tűnik jó a kapcsolatotok.Meg ez nem is tart örökké,mint említetted két hét múlva dolgozni is fogsz.Ha attól jobban érzed magad,hogy veszel valamit a háztartásba megteheted.De a barátod biztosan azért is nagyon hálás,hogy megfőzöl,kitakarítasz.
2018. jan. 4. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Hát én ha olyan barátnöt választók (mondjuk nincs barátnöm) aki 2 orára lakik, akkor azt azért csináltam volna, mert nem kelenél hogy folyton ott legyél... Udvariaságból persze azt mondja hogy "jaj maradjál csak, maradjál". Ez olyan mint amikór a buszon a vén nénikét megkérdezed hogy le-e szeretne ülni, de közbe imádkozól hogy azt mondja hogy "nem köszönöm aranyosskám"...

Még csak az hiányozna hogy az én wc-papiromat meg kenyeremet hasznája valaki...

Hogy bevásárolsz neki az a mínimum! Bundáskenyér helyet meg valami rendeset is csinálhatnál, ha már akora szerelmesek vagytok... Nem azt mondom hogy vörös kaviárt főzél neki, de na...

2018. jan. 4. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó .. remélem nem csodálkozol azon,hogy miért nincs barátnőd..

Kérdező! Ne ess pánikba felesleges . Ha jó a kapcsolatotok mondaná ha zavarnád (legalábbis szerintem) . Ha mindig is olyan voltál aki magának oldja meg a dolgokat akkor érthető ,hogy így érzed magad . Nem rossz ez . Nem tudom miota vagytok együtt de nálunk most ,hogy jön a pici csak a párom dolgozik de míg csak „jártunk” is nem volt az enyém tied semmilyen helyzetben sem . Ne aggódj nem sokára te is dolgozol addig pedig ennél többet nem tudsz tenni mint most :)

2018. jan. 4. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ékezet, mint olyan??
2018. jan. 4. 18:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!