Kolonc vagyok szerintetek?
Az a helyzet hogy a baratommal nagyon messze elunk egymastol. 2 ora vonattal az ut. Es most nem dolgozom mert ott hagytam a munkahelyem,2 het mulva indul a kovetkezo munka amit mar egyetem mellett is szeretnek csinalni.
(Mivel otthagytam az egyetemet tavaly de most visszamegyek.)
Baratomnal vagyok mar tobb mint 1 hete. Ugye hasznalom a cuccait,wc papir,kenyer,tv,stb stb... o pedig dolgozik. Viszont azert nem akarok hazamenni mert utana jovo heten tudunk csak talalkozni hetvegen mivel most szombaton is dolgozik. Raadasul utana mar en is kezdem a munkat majdnem,tehat megint vissza szorul a talalkozasok szama heti 2 napra.
Most lemegyek a boltba es vasarolok ide neki cuccokat mert mar szornyen erzem magam hogy fogyasztom a dolgait. Kiszoktam takaritani neki amig o dolgozik meg csinaltam multkor bundaskenyeret vacsira de megis szarul erzem magam,hogy o dolgozik en meg itt lezengek egesz nap. Persze o is mondta hogy maradjak,sot ..o mondja igazan de felek,hogy csak udvariassagbol. Ilyenkor mennem kene inkabb? Nem lesz elege belolem? Most lemegyek a boltba es veszek wc papirt,torlokendot meg ilyesmiket mert szar mar.
21/L
Hát én ha olyan barátnöt választók (mondjuk nincs barátnöm) aki 2 orára lakik, akkor azt azért csináltam volna, mert nem kelenél hogy folyton ott legyél... Udvariaságból persze azt mondja hogy "jaj maradjál csak, maradjál". Ez olyan mint amikór a buszon a vén nénikét megkérdezed hogy le-e szeretne ülni, de közbe imádkozól hogy azt mondja hogy "nem köszönöm aranyosskám"...
Még csak az hiányozna hogy az én wc-papiromat meg kenyeremet hasznája valaki...
Hogy bevásárolsz neki az a mínimum! Bundáskenyér helyet meg valami rendeset is csinálhatnál, ha már akora szerelmesek vagytok... Nem azt mondom hogy vörös kaviárt főzél neki, de na...
Utolsó .. remélem nem csodálkozol azon,hogy miért nincs barátnőd..
Kérdező! Ne ess pánikba felesleges . Ha jó a kapcsolatotok mondaná ha zavarnád (legalábbis szerintem) . Ha mindig is olyan voltál aki magának oldja meg a dolgokat akkor érthető ,hogy így érzed magad . Nem rossz ez . Nem tudom miota vagytok együtt de nálunk most ,hogy jön a pici csak a párom dolgozik de míg csak „jártunk” is nem volt az enyém tied semmilyen helyzetben sem . Ne aggódj nem sokára te is dolgozol addig pedig ennél többet nem tudsz tenni mint most :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!