Bevallom szoktam használni apropóként. Ha naponta találkoznátok, akkor szóban köszöntenéd, szóval még logikus is. Vagy a "Boldog új évet" is ilyen. Ha ráírnék, de ciki csak úgy, akkor pont jól jön.
tegnap 18:50
2/8 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy az év összes többi részéhez képest ilyenkor fognak a legkevésbé ráérni mások. Vagy a családdal tölti, vagy otthon sincs mert valamilyen aktív kikapcsolódást szervezett magának, vagy otthon van és passzívan pihen.
Ráírni bárkire lehet, mert nem kerül semmibe. De nem várnám el, hogy aktívan velem foglalkozzanak, mert nekem most kell a figyelem.
tegnap 18:57
3/8 anonim válasza:
Pont hogy karácsonykor jó ürügy mindenkire ràírni.
tegnap 19:00
4/8 anonim válasza:
Van, akivel csak ilyenkor szoktam 1-1 kedves üzenetet váltani. Még senki nem haragudott meg amiért gondoltam rá.
Az üzenetet meg akkor olvassa el az illető, amikor akarja. Magamból kiindulva sokkal több időm van erre ünnepnapokon, mint mikor hétköznap 8 óra munka után érek csak rá a családomra is.
tegnap 19:06
5/8 anonim válasza:
Ismerek olyat aki pont szánalmasnak tartja, mondván az év többi napján letojja, de a kari miatt meg ír neki.
Valahogy úgy áll az egészhez mint a grincs. Ezt ő maga mondta.
Neki ez az év legnehezebb időszaka.
Igaz szegénynek nincsenek szerettei.
tegnap 19:29
6/8 anonim válasza:
Ha gondolsz valakire, tudasd vele. A többi az ő dolga.
tegnap 19:46
7/8 anonim válasza:
Szerintem gond nélkül írhatsz neki. Őszintén szólva.. én is csináltam már ilyent, más is csinált már ilyent az irányomba, és semmi negatív kimenetele nem volt. Beszélgettünk egy kellemeset, ami évközben nem, vagy csak nagy ritkán történik meg.
tegnap 20:03
8/8 anonim válasza:
Jó kérdés. Eddig szerettem jókívánságot írni, nem szégyen az, hogy szeretettel gondolsz valakire. Gondolom nem valami teljesen elutasító emberkének írnál. De idén volt, akinek nem mertem én sem. Mert nem az én döntésem volt, hogy megszakadt az aktív kapcsolattartás és lehet, hogy utálná, ha írnék neki. Viszont nem írni is rossz érzés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!