Miért ilyen "férfiatlan" sok mai fiú?
Félreértés ne essék nem szeretnék senkit megbántani!
Én is fiatal lány vagyok, 15 éves. Lehet én vagyok régimódi, de látom a kortársaim, persze vannak kivételek hál'Istennek, fiú létükre feszesebb cicanacit hordanak, mint én, a hajuk is "égnek áll". Tudom, hogy ez a divat meg ez a "still" de számomra ez annyira nem fiúhoz illő viselkedés. Tényleg. Nem rosszindulat. De maga a viselkedés is. sokszor tapasztalom, hogy nem csak 15 évesek, 20 évesek is viselkednek így. Számomra ez az öltözködés, viselkedés nem szimpatikus. Ne írjátok kérlek bántó dolgokat, csak magyarázza el valaki, hogy ez miért jó? :)
Mivel én nem vagyok pénzéhes ribi nem tudom megválaszolni a kérdésed :)
Ha te nem vagy olyan fiú, amilyenre gondoltan te sem tudod megválaszolni az én kérdésem. Felesleges egymás idejét rabolni. :)
Mondtam, hogy a lányokkal minden ok? :)
Nem. Képzeld én szoktam takarítani, sőt főzni is tudok.
a lányokat se kell félteni, menj el discoba és meglátod, hogy úgy dobják oda magukat a fiúknak
sztemis gáz már ez a kérdés , mert vannak olyan fiúk szép számmal, akik nem divatbuznyákok és más stílust képviselnek, meg lányok közt is , akik nem ribik, felesleges az ilyen általánatosítás, mert ez kb olyan, mint miért ilyen ribi sok mai lány... aztán pl itt vagy te is kivétel.
ja és én a "férfiatlan" bandába tartozok és akinek nem tetszik, az ink. ne jellemezzen, met engem se érdekel, hogy te mennyit mosol, meg tanulsz, meg nem ribizkedsz.
Alacsonyabb teszto szint, (nem tehetnek róla), de a média negatív hatása is :(
Illetve valószínűleg nincs az életben előttük megfelelő példa.
Mi korunkban Rambo volt a srácoknak most nem is tudom...talán amerikai pite?
41 éves vagyok, ha most lennék fiatal lány, szerintem leszbi lennék, elnézve a mai fiatal srácokat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!