Miert like-oljak 50 kg-os, ferfiatlan kullemu, kis 20 ev koruli suhancok kepet bomba jo csajok, raadasul jo sokan?
Nem tudom. Én olyanokat is látok (nem is olyan keveset), hogy dagadékok körül volt egy csomó csaj, akik között sok jó csaj is volt (ilyen a sulimban is van, ahová járok.) Ráadásul: Egy évfolyamtársam, aki a másik 10. osztályba jár, eléggé lányosan nézett ki, plusz ő se volt azért laposhasú (én se vagyok az, bevallom) ő körüle is sok lány volt.
Hogy ez miért van, nem tudom.
I. lehetőség:
Sok pénzük van. És ezt megtudták a lányok.
II. lehetőség:
Tudnak valamit, amit mi nem. Elvégre sok fiút láttam kövérebb lánnyal járni, és az ellenkezőjét is. :)
III. lehetőség:
Lehet, hogy csak haverok/barátok.
Amit írtam, az a Facebook lájkolgatós sztorira is igaz lehet. Pl. én most bombajó képeket töltöttem fel Fb-re, senki se lájkolta, de az egyik oszt. társam megemlítette nekem tesin. ... xD
Szerintem ezek vagy pénzesek, vagy tényleg ilyen szörnyű egyeseknek az ízlése. ...
# 5: A kérdező nem is említett semmiféle ecsetfejet.
Viszont az 50 kg-ot írta, amiből én arra következtetek, hogy lenézi a vékony férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!