A lovaglás tényleg ciki, egy szégyellnivaló "sport? " (sokan mondják, hogy még sport sem. )
Sziasztok.
Az egyik órámra kell majd házi feladat, amiben le kell írni, hogy mit sportolok... én lovagolok. És félek ezt benyögni... mindig voltak/vannak/lesznek olyan mondatok, hogy "az nem sport", vagy "csak ülsz ott" "nem is nehéz, csak beállítjátok annak"... és már elmondani sem merem senkinek, csak a legjobb barátaimnak, akik nem röhögnének ki.
Mit gondoltok, ez tényleg ilyen szégyellnivaló dolog? Tényleg ciki lenne ezt elmondanom mindenki előtt? (egyébként csak két ember tud erről az osztályban.)
Köszönöm a válaszokat!
13/L
Nagyon butus aki szerint a lovaglás nem sport (a sakk is sport. Ez miért ne lenne?). Nagyon is komoly sport a lovaglás, és veszélyes is. Szerintem ez egy irigylésre méltó sportág, ne szégyelld! Aki azt mondja hogy nem sport, kb addig jutna el a lovaglásig, hogy a ló hátán neki állna sipítozni hogy "jaj mindjárt leesek", "MEGMOZDULT ALATTAM" vagy "Szedjetek le, tériszonyom van". :)
Írd csak le a háziba :)
Nem szégyellnivaló és nem ciki és próbáltam, egyáltalán nem könnyű... Még hogy csak ülsz! Aki ezért gúnyol, az nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele!
Szerintem legyél büszke arra, hogy egy ilyen szép sportot űzöl, leljél benne minél több örömöt, és hagyd a kötekedő idiótákat főni a levükben. Kíváncsi vagyok, ők milyen szuper nehéz sportot űznek.
Mindig voltak és mindig lesznek olyanok, akik beszólnak, de hidd el, ez nem a többség.
Szerintem sport, mivel teljes egészében megmozgat. Nem csak ülsz ott, hanem tartanod kell magadat, nemigaz?
Ennyi erővel a kerékpár sem sport, mert csak ott ülsz.
Miért kéne szégyellned? Aki erre azt mondja, hogy gáz, az nem normális! Igenis szép sport, egy állat és egy ember összhangján műlik a siker... Bár lenne időm és pénzem nekem is erre! :)
Aki meg a száját húzza, az menjen a fenébe, nem tudja, miből marad ki. Ne hallgass soha az ilyenekre, csak csináld azt, amihez kedved van és amit szeretsz, és soha ne gondold, hogy gáz az, mi neked örömet okoz, más meg azt se tudja, milyen jó dolog, de azért véleménnyel van róla... Ne hallgass az ilyenekre.
A lovaglás nemcsak sport, de a kultúra része is, és sajnos elég drága mulatság (a lányom is jár lovagolni).
Örülj, hogy megadatott neked a lovaglás lehetősége, a többiekből a tudatlanság és az irigység beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!