Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen "férfiatlan" sok...

Miért ilyen "férfiatlan" sok mai fiú?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék nem szeretnék senkit megbántani!

Én is fiatal lány vagyok, 15 éves. Lehet én vagyok régimódi, de látom a kortársaim, persze vannak kivételek hál'Istennek, fiú létükre feszesebb cicanacit hordanak, mint én, a hajuk is "égnek áll". Tudom, hogy ez a divat meg ez a "still" de számomra ez annyira nem fiúhoz illő viselkedés. Tényleg. Nem rosszindulat. De maga a viselkedés is. sokszor tapasztalom, hogy nem csak 15 évesek, 20 évesek is viselkednek így. Számomra ez az öltözködés, viselkedés nem szimpatikus. Ne írjátok kérlek bántó dolgokat, csak magyarázza el valaki, hogy ez miért jó? :)

2018. jan. 2. 21:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

40 évvel ezelőtt meg minden srác válligérő hajjal mászált, 15 éve meg a trapéz farmer és a melírozott haj volt a menő, most a feszes farmer, mindig vannak ilyen nőiesebb divathullámok, majd lecseng és lesz egy másfajta divat... már nem látni senki se pl emo stílusban, pedig az is mekkora sztárságvolt a vasalt hajukkal.

Én nem ítélek el senkit, mindeki úgy öltözködjön, ahogy jól érzi magát, engem se a pink pulóver, se a feszülős gatya nem zavar egyik haveromon se.

16/f

2018. jan. 2. 22:48
 12/28 anonim ***** válasza:

Azt, hogy voltaképp mi a kérdés, még mindig nem tudjuk...

Gondolom, megint csak arra volt jó ez is, hogy páran élvezkedjenek egyet azon, hogy nem követik az aktuális divatot, kár, hogy ez pont ugyan akkora divat :D De ez ne zavarjon senkit, TI vagytok az árjafaj ;)

2018. jan. 2. 22:56
 13/28 anonim ***** válasza:
43%
12-es, ja, amúgy ez jogos, hogy a divatb..ik szidása is kezd divattá válni. :D
2018. jan. 2. 23:05
 14/28 anonim ***** válasza:
28%
Azért mert tudatosan le épitik a társadalmat az iskolában meg nem tanitanak semmit söt ha elitéled a melegeket te vagy rossz ember.De az a baj géneikbe van és természetes védelmi reakció.A divat meg az egyéniségünket veszi el.A fiatalokat meg könyü átverni mert tartozni akkarnak valahova.Majd kinövik a 20 még csak gyerek mert tapasztalat nula az életröl.
2018. jan. 2. 23:10
 15/28 anonim ***** válasza:

Én még emlékszem, hogy harminc évvel ezelőtt is férfiatlannak mondták az akkori fiúkat, mert "hosszú haj", meg "fülbevaló" meg "szűk nadrág", meg jaj "nem volt katona".

Minden fiatal próbálgatja magát, a stílusát, és idővel kinőnek minden hülyeséget, letisztul a stílusok és normális felnőttekké válnak.

2018. jan. 2. 23:25
 16/28 anonim ***** válasza:
"...sokan csak a divat után mennek." Nagyjából, meg is válaszoltad a kérdésedet. Ez a " menő".
2018. jan. 2. 23:29
 17/28 anonim ***** válasza:
Nezd meg a beatles korszakot. Ott meg mindenki hosszu gonba hajjal maszkalt, ami sokaknak nem biztos hogy tetszett, de megtobbnek viszont igen. A lassan 50 eves unokatesom is szuk nacit hord a mai kornak megfeleloen. A divat az divat?m, egy iranytu. Mindig is nagyon komoly hatasa volt. Ha majd eljon az ido es erdekelni kezd a divat es esetleg komolyan beleveted magad, rajossz az emberek aktualis lelki allapotat tukrozi. Az “élő művészet”. :)
2018. jan. 3. 05:32
 18/28 anonim ***** válasza:

Ezzel én is teljesen így vagyok!

A mai fiúk teljesen ,,elmacskásodtak"

13/L

Ha akarsz írj nyugodtan privátba

2018. jan. 3. 15:10
 19/28 A kérdező kommentje:

Átolvastam a válaszokat. Szeretnék mindegyikre egyszerre válaszolni.

Jó, azt bevallom, hogy hülyén fogalmaztam. Nem az a baj, hogy vékonnyabb a vádlija mint nekem. Arra akartam kitérni, hogy ezek a fiúk, akik annyira menőnek, férfiasnak érzik magukat többnyire ilyenek. A melegekkel sincs semmi bajom.

Jó, hogy minden koroszaknak megvan a maga divatja, nem tudom mi volt 10-20 éve, de szerintem ez a "divat" akkor sem jó.

Legalábbis nem tudom kinövik - e, lehet gond van a felfogásommal, én is fiatal vagyok, adok magamra.

Én lelírtam a véleményem, gondoltam majd olyan fiúktól kapok értelmes választ. Azért látom van aki velem ért egyet :)

További szép napot mindenkinek! :)

2018. jan. 3. 15:37
 20/28 anonim ***** válasza:
De miért nem jó ez a divat? Mi lenne jó helyette? És miért lenne az jobb, mint ez? Elég nehéz konkrét választ adni egy nem konkrét kérdésre.
2018. jan. 3. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!