A szabolcsi kisvárosokban ilyen rossz az élet?
Ez egy teljesen logikátlan összevisszaság..
Mi köze van a kérdéshez, hogy mennyit keres? 129ezer ha jól tudom, a bruttó szakmunkás minimálbér (lehet azóta már emeltek de amikor gyárban dolgoztam akkor ennyi volt)
ha minimálbérre veszik fel, akkor ugyan annyit kap szabolcsban mint a budapesten dolgozó minimálbéresek. Nem látom hogy ez miért fontos..
Minden munkahelyen vannak rosszindulatú emberek. Győrben se mindenkit szált meg a szentlélek.
Egy szabolcsi kisvárost meg nem tudom milyen alapon hasonlítasz össze egy Győr méretű megyeszékhellyel. Az tény hogy szabolcsban elég sok a cigány, meg vannak elég elmaradott helyek, de a leírtak alapján te csak egy nem sokat látott ember hiteltelen véleménye alapján alkotsz képet egy egész városról (megyéről).
Bejártam már az egész országot biciklivel, minden megyében voltak olyan helyek, ahol inkább tovább tekertem éjjel félholtan, mert nem mertem estére maradni, olyan gettó volt az egész. Ugyan így minden megyében voltak nagyon szép falvak, városok, ahol szivesen megálltam enni, pihenni, nézelődni stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!