Mit tegyek? Nagyon nem vagyok elégedett az életemmel, egyre többször esek depresszióba
Amit tudni kell rólam :16 éves lány vagyok, egyetlen egy párkapcsolatom se volt, többször utasítottak vissza, egy csókom se volt
Nincs nagy baráti köröm
Nagyon súlyos önbizalomhiányban szenvedek
Minden este szinte sírva alszok el, a szüleim állandóan a hibát keresik bennem... Kezd elegem lenni az életemből, többször átfutott az agyamon az öngyilkosság is, sajnos
Mit tegyek?
Kiskorom óta súlyos önbizalomhiányban szenvedek, ezzel már nem tudok mit kezdeni... Sokszor vannak sötét gondolataim hogy jobb lenne lelépni vagy öngyilkos lenni
Nem szeretem az életem
*Most ugyan nem, de lesz az míg a' miénk !
(Csak ,hogy legyen féreérthető !)
Kicsit nehéz lesz magadtól felépülni.
Először is azt javasolnám nézz youtubon videókat, amik segítenek kimászni a depresszióból, elgondolkodtatnak és megválaszolják a dolgaid miért is tartasz ott ahol.
Pl. Charisma on command
Csak ezek ugye angol nyelvűek.
Én pszichológusnak is készülök, sok embernek segítettem már, ha szeretnél beszélgetni írj, tudok segíteni.
18/F
valaki írta a youtube viedókat,azzal kezd sztem is:)
de írhatsz privit is akkor több
mindent leírhatok.
Ezt az idióta Mikit ki kellene tiltani innen.
Az önbizalomnövelésre egy jó módszer: írd össze a jó tulajdonságaidat és gyakran ismételgesd magadban őket. Pl. "szép arcom van", "hűséges barát vagyok", "segítőkész vagyok", "jó vagyok matekból és rajzból", akármi. Valahányszor történik valami, ami megerősíti ezt, ismételgesd magadban (pl. "segítőkész vagyok, múltkor is segítettem egy idős néninek használni a buszjegyautomatát", "okos vagyok, ma is jól feleltem földrajzból", ilyenek.)
Az nem gáz, ha ennyi idősen nem volt még párod, nekem sokkal idősebben sem volt, baráti kör meg bármikor kialakulhat. Egyébként se a barátok száma számít, hanem az, mennyire közeliek és mennyire bízhatsz bennük.
Sulipszichológus nincs, akivel beszélni tudnál? Nekik kell, hogy legyen gyakorlatuk az ilyen gondok kezelésében.
Köszönöm utolsó válaszoló
Nincsen de már jobban vagyok, köszönöm a segítséget :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!