Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hisztek abban, hogy ha...

Ti hisztek abban, hogy ha valakivel csak rossz dolgok történnek, akkor az élet majd valami jóval kompenzál? Hisztek a kiegyenlítődésben?

Figyelt kérdés
2016. júl. 30. 10:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hiszek a kiegyenlítésben, de nem olyan módon, hogy minden erőbefektetés nélkül, az élet csak úgy "megajándékoz" és kárpótol az előző rosszakért. Valamilyen szinten nekem is tudatosan tennem kell a boldogságomért.
2016. júl. 30. 10:38
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán, viszont a pozitív gondolkodásmód nem árt. Próbálj meg kevesebbet rágódni a rossz dolgokon, megvalósítható célokat kitűzni magad elé, hogy motiváljanak, amikor pedig beteljesülnek jó érzéssel töltsenek el és visszaadják a bizalmad.
2016. júl. 30. 10:39
 3/18 MZ.per.X ***** válasza:
Nem hiszek benne.
2016. júl. 30. 10:44
 4/18 A kérdező kommentje:
Történtek olyan dolgok, amiért én hiába tettem meg mindent, amit tudtam, hiába dolgoztam érte lelkiismeretesen és tényleg a legtöbb tudásomat, energiámat beletéve, mégis az ellenkezőjét kaptam, mint amit szerintem érdemeltem volna.
2016. júl. 30. 10:46
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne bármilyen kiegyenlítődés?

Az meg, hogy ki miben hisz? Hihet bármiben attól az még nem lesz.

2016. júl. 30. 10:56
 6/18 anonim ***** válasza:

Igen.

És nem csak hiszek benne. Én mostanáig nem voltam valami szerencsés az életben, sok minden nagyon rosszul alakult, de most az érettséginél ezek a balszerencsék kiegyenlítődtek. :D

2016. júl. 30. 12:01
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik ilyen.Életem során annyi szerencsétlenség, rossz dolgok történnek velem....:(
2016. júl. 30. 12:27
 8/18 anonim ***** válasza:

"Ti hisztek abban, hogy ha valakivel csak rossz dolgok történnek, akkor az élet majd valami jóval kompenzál? Hisztek a kiegyenlítődésben?"

Nem, én abban hiszek, hogy nem kell a másiknak tönkretenni az életét. Ha mégis valaki ezt teszi, akkor én hiszek abban, hogy majd visszakapja. Kérdező, az élet szar, és az még szarabbá teszi, hogy az emberek benehezítenek egymásnak rosszindulatból, és gyűlölködnek egymással. Egy rendes emberrel én ilyet sohasem tennék, de egy gonosz embernek szívesen visszaadnám, amit ő adott. Nem, nem csak azt, amit nekem adott, hanem mindent ami fájdalmat és szenvedést okozott az életében.

2016. júl. 30. 12:58
 9/18 Blade Bone ***** válasza:
Persze, ez így van. A természet részei vagyunk mi is, így egyértelműen változunk a természettel együtt. A természet meg törekszik az egyensúly fenntartására.
2016. júl. 30. 13:03
 10/18 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek benne. Ha valakivel csak rossz dolgok történnek, az valószínűleg úgy is fog maradni nagyrészt.
2016. júl. 30. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!