Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Álomvilágban élek!

Mit csináljak? Álomvilágban élek!

Figyelt kérdés

Van egy "szerelmem", aki viszonylag híres, nálam csak pár évvel idősebb. Tudom, hogy nem leszünk sohasem együtt (neki van barátnője és az igazi személyiségét nem ismerem) , DE ettől függetlenül elképzel

em, hogy összeismerkedünk, családunk lesz, stb. Ezek csak szimpla álmodozás, de ezeket annyira komolyan veszem, hogy a valóságtól szinte teljesen elszakadtam. Mindig is álmodozó voltam,de ennyire még sohasem. Ha bele gondolok, hogy ez nem így lesz, nem biztos hogy a gyerekeim úgy fognak kinézni ahogy én azt megálmodom akkor konkrétan szomorú leszek.

2018. jan. 2. 00:33
 1/5 anonim válasza:
82%
"Álomvilág, amiből fel kell, hogy ébredj ..."
2018. jan. 2. 02:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Amúgy meg valószínűleg elmúlik, amint megtetszik egy jobban hozzád illő ember.

2018. jan. 2. 18:55
 3/5 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok
2018. jan. 2. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha 14 vagy, akkor el fog múlni. :D :D
2018. jan. 20. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Reméljük elmúlik! Egyébként én is szoktam álmodozni, különböző szegmensekre van felosztva.

Az egyikben a képzeletbeli világom van 2009-től kb., képzeletbeli bolygón, képzeletbeli országok és városok, képzeletbeli barátaim, saját autómárkám. Azonban vannak igazi barátaim is. Nagyon sokat jártam ott, félig abban éltem, de 18/F létemre sikerült végre kinőnöm...

A másik nagy álmom, ami 2014-től tervezek és finomítgatok, az egy virtuális életpálya, amiben az van, hogy nagy mérnök leszek, viszonylag gazdag, lesz menő verdám és van benne egy valódi személy (kiszemeltem), aki ott 'cserélhető entitás', azaz mindig a jelenlegi plátói szerelmemet illesztem be a 'történetbe', aki átlag másfél évente mindig más.

2020. okt. 20. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!