Mit csináljak ha leprostiznak de nem vagyok az? és még szűz vagyok hogy lennék az? 12,5/L
Figyelt kérdés
mit csináljak,hogy szóljak neki vissza múltkor állam a suli elött és egy 7.es azt mondta hogy ő egy prostinak gondol engem a többi fiú osztálytársa elött mondta.én 6.os lány vagyok és egyátalán nem vagyok prosti.pasim sincs és még szűz vagyok hogy lennék már prosti,de nem is ez zavart a legjobban hanem az hogy aznap volt a szülinapom.de ez még mindig zavar hogy leprostizott és én sose bántottam sose piszkáltam őt szóval nem értem ő mér szólít meg amikor semmit sem ártottam neki sose.hogy szóljak neki vissza?az jó lenne,hogyha azt mondanám,hogy:én tudom,hogy nem vagyok az de te meg egy hülye,bunkó vagy és arrébb is megyek nehogy megfertőzz a hülyeségeddel ez milyen?KINÉZETEM: szőkésbarnás de inkább barna derékig érő haj,vékony 158cm/38kg nem hordok kivágott felsőket csak aminek a vállán van ilyen "LYUK" szerűség a melleim sem nagyok átlagos 12 és fél éveshez valóak.Jó van hogy magassarkú bokacipőt veszek fel de az is ilyen 5cm kb nem több. Általába meg lapossarkú bakancsba járok meg farmer azt kész2018. jan. 1. 23:12
21/25 Krecc15 válasza:
Istenem b..zdmeg.... Te kérdezted mit tegyél,én feleltem aztán meg ne pattogj mert hozzád érek és ketté törsz xddd
22/25 A kérdező kommentje:
az agyad fog mindjárt kettétörni és úgy fogsz bőgni hogy ott maradsz egy életre
2018. jan. 31. 16:25
23/25 anonim válasza:
Na, ilyet ott miért nem tudtál mondani? :0
24/25 anonim válasza:
Legközelebb nyögd be, hogy: "Nem baj, én meg stricinek, de a stricik is tévedhetnek!" XD
25/25 anonim válasza:
*Vagy inkább ne... a végén még elővesznek, hogy bántottad XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!