Mit csináljak ha leprostiznak de nem vagyok az? és még szűz vagyok hogy lennék az? 12,5/L
Nem kell túlgondolni.
Amit itt tanácsolnak, az a legnagyobb baromság! Nem szabad felköpni egy ilyenért, tanárnak, igazgatónak mert az csak olaj a tűzre. Már el is felejtette a hülyegyerek.
Általános iskolában számtalan ilyet csináltak pl a cigányok. Nekem petárdát akartak dugni a seggembe... ezzel fenyegették anyámat, mert tanár volt. Ó és mennyi ilyen volt még.
Hagyd a hülyegyereket, tinédzser még ő is...éretlen kis szaros. Ilyen az általános iskolat. Nem néz senki prostinak, nyugi :)
Ja és még annyi, ha egyszer kétszer előfordul azzal nem tudsz mit csinálni. Nem kell vele foglalkozni.
Viszont ha rendszeresen kipécéznek, vagy akár hozzádnyúlnak testileg, na akkor kell lépni. Azonnal szólj a szüleidnek vagy a bátyádnak mondjuk.
Nekem két unokakahúgom van, és ha bármelyikhez hozzányúlnának, én biztosan bemennék. Semmi testi erőszak, de tudom hogy kell befenyíteni az ilyen kis korcsokat. Elég egy nézés és többé nem piszkálna.
Szerinted mire való az idézőjel, miért irta? :D :D
Nem neked mondta, hanem a kérdésre válaszolt, hogy mit tegyél, mit mondj neki.
Egyébként ha itt nem hagyod magad, akkor ott miért hagytad? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!