Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha leprostiznak...

Mit csináljak ha leprostiznak de nem vagyok az? és még szűz vagyok hogy lennék az? 12,5/L

Figyelt kérdés
mit csináljak,hogy szóljak neki vissza múltkor állam a suli elött és egy 7.es azt mondta hogy ő egy prostinak gondol engem a többi fiú osztálytársa elött mondta.én 6.os lány vagyok és egyátalán nem vagyok prosti.pasim sincs és még szűz vagyok hogy lennék már prosti,de nem is ez zavart a legjobban hanem az hogy aznap volt a szülinapom.de ez még mindig zavar hogy leprostizott és én sose bántottam sose piszkáltam őt szóval nem értem ő mér szólít meg amikor semmit sem ártottam neki sose.hogy szóljak neki vissza?az jó lenne,hogyha azt mondanám,hogy:én tudom,hogy nem vagyok az de te meg egy hülye,bunkó vagy és arrébb is megyek nehogy megfertőzz a hülyeségeddel ez milyen?KINÉZETEM: szőkésbarnás de inkább barna derékig érő haj,vékony 158cm/38kg nem hordok kivágott felsőket csak aminek a vállán van ilyen "LYUK" szerűség a melleim sem nagyok átlagos 12 és fél éveshez valóak.Jó van hogy magassarkú bokacipőt veszek fel de az is ilyen 5cm kb nem több. Általába meg lapossarkú bakancsba járok meg farmer azt kész

2018. jan. 1. 23:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell túlgondolni.

Amit itt tanácsolnak, az a legnagyobb baromság! Nem szabad felköpni egy ilyenért, tanárnak, igazgatónak mert az csak olaj a tűzre. Már el is felejtette a hülyegyerek.

Általános iskolában számtalan ilyet csináltak pl a cigányok. Nekem petárdát akartak dugni a seggembe... ezzel fenyegették anyámat, mert tanár volt. Ó és mennyi ilyen volt még.

Hagyd a hülyegyereket, tinédzser még ő is...éretlen kis szaros. Ilyen az általános iskolat. Nem néz senki prostinak, nyugi :)

2018. jan. 2. 03:19
 12/25 anonim ***** válasza:

Ja és még annyi, ha egyszer kétszer előfordul azzal nem tudsz mit csinálni. Nem kell vele foglalkozni.

Viszont ha rendszeresen kipécéznek, vagy akár hozzádnyúlnak testileg, na akkor kell lépni. Azonnal szólj a szüleidnek vagy a bátyádnak mondjuk.

Nekem két unokakahúgom van, és ha bármelyikhez hozzányúlnának, én biztosan bemennék. Semmi testi erőszak, de tudom hogy kell befenyíteni az ilyen kis korcsokat. Elég egy nézés és többé nem piszkálna.

2018. jan. 2. 03:24
 13/25 anonim ***** válasza:
Komolyan ezzel foglalkozol azóta is? Lépj már túl...
2018. jan. 22. 18:23
 14/25 A kérdező kommentje:
mi közöd ahhoz hogy én mivel foglalkozok azóta is s.k.h bunkó paraszt a többieknek meg köszönöm
2018. jan. 25. 19:53
 15/25 Krecc15 ***** válasza:
"Mássz vissza anyádba gyíkarc" "Úgy oldalba rúglak hogy a derekadtól lefelé minden leszakad" :D
2018. jan. 25. 19:58
 16/25 Krecc15 ***** válasza:
De amúgy tényleg ne foglalkozz vele,csak roszabb lesz :D Rá se nézz és egy idő után leszokik róla :D
2018. jan. 25. 19:58
 17/25 A kérdező kommentje:
már leszokott csak akkor mondta 1 szer én meg téged rúglak oldalba úgy hogy megdöglessz vagy ha nem akkor rokkant leszel 1 életen át és úgy dögélessz bele te dög
2018. jan. 26. 17:25
 18/25 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy ilyen kérdést teszel fel, de azért te is szidod a többieket. :)
2018. jan. 27. 13:10
 19/25 A kérdező kommentje:
azért szidom mert nem hagyom magam?...persze hogy szidom mert nem fogom hagyni hogy kis idióták ezeket írják nekem és te se dumálj inkább!:)jó tanács
2018. jan. 27. 23:16
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mire való az idézőjel, miért irta? :D :D

Nem neked mondta, hanem a kérdésre válaszolt, hogy mit tegyél, mit mondj neki.

Egyébként ha itt nem hagyod magad, akkor ott miért hagytad? :)

2018. jan. 28. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!