Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha leprostiznak...

Mit csináljak ha leprostiznak de nem vagyok az? és még szűz vagyok hogy lennék az? 12,5/L

Figyelt kérdés
mit csináljak,hogy szóljak neki vissza múltkor állam a suli elött és egy 7.es azt mondta hogy ő egy prostinak gondol engem a többi fiú osztálytársa elött mondta.én 6.os lány vagyok és egyátalán nem vagyok prosti.pasim sincs és még szűz vagyok hogy lennék már prosti,de nem is ez zavart a legjobban hanem az hogy aznap volt a szülinapom.de ez még mindig zavar hogy leprostizott és én sose bántottam sose piszkáltam őt szóval nem értem ő mér szólít meg amikor semmit sem ártottam neki sose.hogy szóljak neki vissza?az jó lenne,hogyha azt mondanám,hogy:én tudom,hogy nem vagyok az de te meg egy hülye,bunkó vagy és arrébb is megyek nehogy megfertőzz a hülyeségeddel ez milyen?KINÉZETEM: szőkésbarnás de inkább barna derékig érő haj,vékony 158cm/38kg nem hordok kivágott felsőket csak aminek a vállán van ilyen "LYUK" szerűség a melleim sem nagyok átlagos 12 és fél éveshez valóak.Jó van hogy magassarkú bokacipőt veszek fel de az is ilyen 5cm kb nem több. Általába meg lapossarkú bakancsba járok meg farmer azt kész

2018. jan. 1. 23:12
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
*álltam*
2018. jan. 1. 23:14
 2/25 anonim ***** válasza:
85%
Ne foglalkozz az idiotával!
2018. jan. 1. 23:18
 3/25 Zoli780806 ***** válasza:
94%
Ne foglalkozz vele. Hogy lennél már az?! Gyerek vagy! A tanulásra koncentrálj ne ilyen hülyékre.
2018. jan. 1. 23:19
 4/25 anonim ***** válasza:
67%
Tudod, hogy hívják a srácot? Ha igen, azonnal szólj a tanárnak, illetve ha ő nem foglalkozik vele, akkor az igazgatónak. Ne hagyd, hogy piszkáljon, mert te mész tönkre miatta.
2018. jan. 1. 23:31
 5/25 anonim ***** válasza:
55%

Ez bántalmazás, ezt nem szabad annyiban hagyni.

Ahogy a fent szóló mondta, beszélni a gyerek szüleivel, tanáraival, igazgatóval, szüleiddel.

2018. jan. 1. 23:33
 6/25 anonim ***** válasza:
69%

Mit csinálj? Semmit.

Engem hívtak már csicskának is például.

Mit kéne csinálnom ha valaki mond rám valamit? Semmit.

Csak akkor csinálnék valamit, ha azt akarom ne mondják. De akkor végtelenszer mások miatt kéne cselekednem, mert rengeteg ember rengeteg olyan dolgot fog mondani rám amit nem akarnék. Tehát nincs értelme bármit is tenni ilyenek miatt.

2018. jan. 1. 23:35
 7/25 anonim ***** válasza:
19%

6: A kettő nem ugyanaz. Nem vagy kislány és nem egy szexuális bántást kaptál egy nálad erősebb, idősebb fiútól, aki szexuális prédának néz.

Ez megerőszakolás előjele is lehet, amit a Kérdező írt.

2018. jan. 1. 23:39
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz ezzel ennyit. Lehet, hogy ő már el is felejtette.

Ő is gyerek, nem tudja mit is beszél.

Valószínűleg ha egyedül van, akkor nem mondta volna, tehát csak "menőzésből" mondta előttük.

Ne szólj vissza, hisz ha azt látják, hogy "vevő vagy a piszkálásra", akkor folytatják. Tehát nem ér semmit.

Viszont ha elfajul, akkor mindenképp szólj szülőknek és a tanároknak.

2018. jan. 1. 23:41
 9/25 anonim ***** válasza:
87%

"Ő is gyerek, nem tudja mit is beszél."

De attól még nincs joga szavakkal bántalmazni egy kislányt.

2018. jan. 1. 23:45
 10/25 anonim ***** válasza:
73%
Ezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni - pláne így utólag. Az a fiú sem hitt prostinak, csak bunkó akart lenni, mert ebben a korban az ilyesmi menő. Szerintem fölösleges erre egy szemforgatásnál több figyelmet fordítani, de ha feltétlenül vissza akarsz szólni legközelebb, mondj valami olyat, hogy " ja, te már csak tudod hogy néznek ki a prostik. amúgy üdvözlöm anyukádat.." vagy "nem vagyok prosti, de ne reménykedj, még ha az lennék sem lenne gusztusom hozzád nyúlni"
2018. jan. 2. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!