Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lenne ha Budapesten abbahag...

Mi lenne ha Budapesten abbahagynátok a petárdázást hogy más pihenhessen?

Figyelt kérdés
2018. jan. 1. 00:52
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
44%
Az a szánalmas hogy itt siránkozol, a saját pénzét meg arra költi mindenki amire akarja.
2018. jan. 2. 19:10
 32/35 anonim ***** válasza:
64%

"itt is volt lakásfelújítás mi a gond vele?"

amikor már fél éven keresztül megy egy 40 m2-es lakásban, és ezalatt nem tudsz a vizsgádra tanulni, egy filmet megnézni vagy egy havert áthívni, mert a panelfúró tényleg tetű hangos... szóval ne rinyálj a petárdád miatt. egyszer van egy évben.

2018. jan. 2. 20:23
 33/35 anonim ***** válasza:
Egy panelben mindig felújít valaki, ha az egyik befejezi egy hét után, akkor kezdi egy másik, esetleg az első rájön fél év után, hogy még mást is kellene. Nem problémázok az ilyeneken, panelban nőttem fel, panelban élek, megszoktam, az éjszakai hangos tévézés jobban zavar, és sajnos nekem is elhúzódott a tervekhez képest, mert mondjuk nem jöttek a szakik, amikorra ígérték, a bútorhoz, amit vettünk, hiányzott alkatrész, azt venni kellett, addig nem lehetett folytatni, munka közben esetleg valamiről kiderült, hogy azt is cserélni kell, mert az előző lakók csak úgy "Mekk Elek" módjára nyúltak hozzá mindenhez, jó, persze, nem állandóan ment a fúrás-hangoskodás, nem is lett volna mit csinálni állandóan, ez egy kicsi lakás. Ahol folyamatos a felújítási zaj minden nap, akár fél éven keresztül egész nap, az nem is biztos, hogy felújítás, lehet fusi meló is, hallottam ilyet.
2018. jan. 2. 20:33
 34/35 Jake Paul ***** válasza:
44%

Bulizni lehet, de a petárdának amúgy semmi értelme.

De komolyan.

Eldobod és egy hang.

Ennyi erővel akkor fogj egy lábast meg egy kanalat, azt verjed.

Kb ugyanaz a szint.

A zenével, a piával, ilyesmikkel semmi bajom, de ez a petárda..

Én szerintem az alkohol és a dohányzás felesleges és semmi értelme nincs :)

2018. jan. 3. 17:11
 35/35 A kérdező kommentje:
a film nézés hangzavarban nem proléma én szilveszterkor is petárdázáskor filmet néztem és nem hangos akció filmet. arra könnyű koncentrálni.
2018. jan. 3. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!