Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lenne ha Budapesten abbahag...

Mi lenne ha Budapesten abbahagynátok a petárdázást hogy más pihenhessen?

Figyelt kérdés
2018. jan. 1. 00:52
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
73%
Ja tényleg sok a 71%os :D volt hogy válaszoltam egy kérdésre, utána észrevettem, hogy az előttem válaszoló is 71% meg aki utánam válaszolt is..ráadásul teljesen ellentmondott egymásnak a véleményünk és mégis azt mondták hogy nem kéne tízszer válaszolnia egy embernek..
2018. jan. 1. 08:20
 22/35 anonim ***** válasza:
51%

Karikor mi fatomat csináltál, azé volt?

A sírban ráérsz pihizni vagy költözz tanyára;)

2018. jan. 1. 09:56
 23/35 anonim ***** válasza:
26%
A petárda be van tiltva, nem baj? Máskor utazz el szilveszterezni valahova, ahol csend van, mondjuk a hegyekbe. Biztosan szép ilyenkor. Egész évben csak tudsz félretenni eleget, hogy év végére összejöjjön.
2018. jan. 1. 11:00
 24/35 anonim ***** válasza:
87%
Mondok jobbat, ez egyetlen éjszaka volt, akkor is csak pár óra volt intenzívebb. Persze, előtte is volt elvétve, de azért lehetett tőle aludni. Nyáron, a Sziget idején, ha épp nem Buda felé vannak fordítva a színpadok, a szemközti ház faláról hallom visszhangban a dübörgést azon a héten, nem csak egy éjszaka. Most azért nem hallottam, mert Buda felé fordították a színpadokat, és a túloldal szívott. Abbahagyni nem fogják miattunk, akik azon a héten ugyanúgy dolgozunk mondjuk. Ha a kérdezőt ez az egy éjszaka ennyire zavarja, mennyire zavarná az az egész hét?
2018. jan. 1. 11:05
 25/35 anonim ***** válasza:
42%
én is 71%-os vagyok :D
2018. jan. 1. 14:10
 26/35 anonim ***** válasza:
78%

Még mindig jobb a petárda, mint a lakásfelújítás vagy a paraszt szomszéd, vagy barátnőméknél a sziget fesztivál hidd el... ez legalább csak egyszer van egy évben. Ha kutyád vagy macskád lenne, megértenélek, mert nekik tényleg rossz, de emberként félned úgysem kell, legfeljebb kicsit irritáló.

(nem tudom, hány 71%-os van, én most szólok hozzá először :D)

2018. jan. 1. 14:36
 27/35 anonim ***** válasza:
78%

Bulizni lehet, de a petárdának amúgy semmi értelme.

De komolyan.

Eldobod és egy hang.

Ennyi erővel akkor fogj egy lábast meg egy kanalat, azt verjed.

Kb ugyanaz a szint.

A zenével, a piával, ilyesmikkel semmi bajom, de ez a petárda..

2018. jan. 1. 16:24
 28/35 A kérdező kommentje:
hajnali 1 ig gyújtogatták a tűzijátékot agyatlanul meg már szilveszter előtt több napal kb karácsony óta és volt durranás még 01.01 esjtén is. baromi szánalmas hogy erre dobjátok ki adrága pénzt
2018. jan. 2. 18:07
 29/35 A kérdező kommentje:
itt is volt lakásfelújítás mi a gond vele? este 8 és reggel 7 óra között tilos lakást felújítani szöget beverni lyukat fúrni társasházban.
2018. jan. 2. 18:09
 30/35 anonim ***** válasza:
58%
Költözz tanyára, ott csend lesz. Én nem költök ilyenekre, de ennyit képes vagyok elviselni...
2018. jan. 2. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!