Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha fél-egy éven belül véget...

Ha fél-egy éven belül véget ér valami amit a végletekbe menően gyűlöltök, de odáig még rengeteg időtök és energiátok megy rá és már szinte beleőrültök, viszont van jutalma a dolognak és már évek óta küzdötök érte végigcsinálnátok vagy abbahagynátok?

Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 20:21
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék kobkrétumot írni. Igazából csak érdekel, hogy voltatok-e már hasonló helyzetben. Hogy valamiért nagyon sokat melóztatok évekig, amit viszont gyűlöltetek. De volt is értelme és jutalma a végén. Hogy bírtátok ki?
2016. dec. 10. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Plíz, 3 éve vagyok már az egyetemen egy sz*pószakon. Fél-1 év az semmi, lazán bevállalnám. Szerintem kibírható.
2016. dec. 10. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Ki kell bírni. Nekem 6 hónap. Most szopok, vagy évekig. Nem mindegy.
2016. dec. 10. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha valamiért évek óta küzdök, akkor nem fogom a célegyenes előtt feladni, főleg nem, ha jutalom van a végén. Ha eddig éveket kibírtam, nehogy már egy félévet még ne bírjak ki.
2016. dec. 10. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak nem utolsóéves egyetemista vagy? :D

Végigcsinálom.

2016. dec. 10. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Én végigcsináltam már 1-2 ilyet. Ha félbehagytam volna, most még rosszabb lenne. Tudod, nem sok nehezebb dolgot ismerek, mint súlyosan pszichés beteg családtaggal együtt élni, akinek az orvosa már rég nem kellene, hogy praktizáljon, és félrekezeli, emiatt a beteg állapota nemhogy javulna, de romlik is, de orvosváltásra nem lehet kényszeríteni, és az orvost sem lehet kirúgatni a helyéről, és teljesíts így az élet összes többi területén, hogy minden nap a beteg családtag tévképzeteit, kitöréseit kell hallgatnod, a nap bármely szakában...

De tudtam, hogy nem élek vele együtt örökké, és nyeltem a békát, amíg végül el tudtam költözni.

2016. dec. 11. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!